čtvrtek 8. května 2014

Schudky k wc bazar

Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů v kategorii Ostatní dětské bazarové zboží : wc. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané. Da se slozit i jako nocnik kresilko a pouzivat samostatne. Nabízím k prodeji houpačku pro dvě děti.


Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba .

Pro užší výběr můžete využít filtrů podle ceny, podle výrobce, či podle stáří položky v katalogu. Sedátko se stupínkem pro snadný přístup k záchodu. Skvělý pomocník pro WC učení.


Dětská židlička na WC - schůdky - barevné - České Budějovice, inzerce, prodám Dětská židlička na WC Praktický nástavec pomáhá naučit dítě . WC Thermobaby Kiddyloo fialová Židlička- schůdky na WC Kiddyloo. Komplexní a snazší přístup dětí k záchodu. Prodám dětské schůdky na WC , které naučí dítě být samostatné, když jde na záchod.


Barva je bílá, po straně madýlka v červené barvě.

Schůdek je nastavitelný do dvou poloh. Schůdky se sedátkem na Wc ROTHO var. Prkénko je v pořádku,každý týden . Stoličky a schůdky se hodí do všech místností, ať už do kuchyně, kam nedosáhnete do výšky, anebo do ložnice či obýváku na skříně.


Nejprodávanější v kategorii Nočníky a nástavce na WC. Thermobaby židlička na WC Kiddyloo se schůdky pro bezpečný nácvik dítěte od nočníku na toaletu. Volně přístupný bazar rybářských potřeb. Houpací slon, v dobrém stavu, pošta 12-.


Dětské sedátko na WC , Doporučený věk od měsíců. GEBERIT DUOFIX SPECIAL modul pro závěsné WC 111. V kvalitní cyklosedačce Siesta od značky . Přenosné WC Bi Pot značky Fiamma na 10l čisté vody a 11l odpadní vody.


Vestavěné WC pro obytné automobily a karavany značky Thetford. Oboustranné hliníkové schůdky PROTECO 10. OB Počet příček: 2xVýška horní . Moduly pro závěsné WC , ze kterých si vybere každý!


Plast, dovoz Nizozemí ( Prenatal ). Nový, pouze chybí originální krabice.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. WC , umývadlo alebo bidet, mali by spĺňať dve kritériá – praktickosť a funkčnosť. Samozrejme, potrebné je prihliadať aj na .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky