čtvrtek 22. května 2014

Jídlonosič tescoma

Nejprodávanější produkty z kategorie. Termobox FAMILY je vynikající pro dlouhodobé uchování a přenášení studených i teplých pokrmů. Jídlonosič FRESHBOX, se dózami 1. S vyjímatelnou dózou 0l pro . TESCOMA jídlonosič FRESHBOX, se dózami 0. V jídlonosiči FRESHBOX přenesete pohodlně svačinu nebo oběd do školy a do zaměstnání i. Tescoma jídlonosič Freshbox se dózami l bordeaux. Freshbox jídlonosič se dózami, které jsou vyrobeny z odolného plastu a opatřeny kvalitním silikonovým těsněním. Polyesterová brašna má nastavitelný . Při přenášení pokrmy nevytékají.


Pokrmy uložené v dózách v uzavřené termobrašně si déle udrží svou teplotu – zůstávají horké či studené, při přenášení nevytékají. Dózy lze použít i samostatně. Radiobudík NEW ONE CR1černý. Tescoma - výběr těch nejvýhodnějších nabídek ve slevách a akcích na Skrz.


Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, . Nakupujete u autorizovaného prodejce značky Tescoma. Zobacz inne Akcesoria domowe, najtańsze i . Tento jídlonosič se skládá z uzavíratelné termobrašny a třech kusů odolných plastových dóz. SOUHLASÍTE, že dobrý jídlonosič by se měl nejen umět postarat o jídlo, ale taky vypadat sexy?


CHCI-HO-POZNAT — Products shown:. May Termobox na jedlo Tescoma Termobox FRESHBOX, s dózami l,. Nerezový jídlonosič - patra. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Znacku Banquet mam rada, panve mi vydrzi vic nez Tescoma.


Jun Na foto (zleva): Freshbox, jídlonosič , Tescoma , objem l, dózy, dózy odolné od -do 1°C, vhodné do ledničky, mrazničky i mikrovlnné . Najděte svojí nejbližší prodejnu Tescoma v městě Plzeň, zjistěte otevírací dobu a přesnou adresu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky