úterý 27. května 2014

Plastové poklopy čtvercové

Jednoduše efektivní šachtové poklopy , vodárenské, vyvýšené, atypické i pro zakrytí dlouhých. Veškeré kování je nerezové nebo s vysoce pevnostního plastu. Bez těsnění, s okem pro otevření.


Víko poklopu může být vybaveno madly. Vysoce kvalitní čtvercové kompozitní poklopy v různém zatížení nabízí firma KRAFT Servis s. Komplexní servis a prodej sortimentu plastové poklopy , litinové poklopy , ocelové.

Na přání: - logo zákazníka na víku. Nově nabízíme i kompozitní šachtové poklopy ze směsi minerálních plniv a recyklovaných plastů. Kompozitní šachtové poklopy čtvercové GREENMOON B125. Další využití je na parkovací plochy a některé typy plastových poklopů se používají i . HERMELOCK jsou vyrobeny z polyuretanu vyztuženého.


Dodáváme poklopy litinové čtvercové i kruhové. Vnější rozměry, 770x770x1mm. PLASTOVÉ ŠACHTY a lehké zatížení B125.

Vyrovnávací plastové prvky pro vrchní část čtvercových šachet typu TIT nebo vstupů čtvercového půdorysu umožňují . Kanalizační poklop třídy B1podle ČSN EN 124. Silniční litinový poklop CH- D40 čtvercový 700. Zatížení poklopů B125kN je vhodné.


Zavřený poklop lze otevřít pouze s pomocí odpovídajícího montážního nářadí. Litinový čtvercový poklop o rozměrech 500x5B 125. No information is available for this page. Nabízíme studniční poklopy, vpustní mříže, ocelové poklopy.


Kruhové poklopy třídy B1- D400. Obrubníkové a silniční vpusti. Jedná se o mateiál, který nemá vlastnosti plastů , nerezaví, nepotřebuje další údržby. Vyrobený ze směsi minerálních plniv a recyklovaných plastů.


Výsledkem je ekologický, kompozitní materiál vynikajících technických vlastností a . Poklop plovoucí čtvercový REN. Rám pro rošt kanalizační šachty nebo poklop plastový 200x2RAM200. Komponenty a služeb v oblasti průmyslových plastů (PVC) a pryže. Feb Litinové poklopy plovoucí a klasické, plastové poklopy s litinovým a plastovým víkem,.


Plovoucí litinové uliční poklopy čtvercové a kulaté.

Plastový nebo litinový poklop na t. GLOBAX z kompozitního materiálu SMC (Sheet Moulding Compound). A- vhodný pro plochy používané pro chodce, cyklisty. Dodávaný betonový poklop je možné vyměnit za plastový nebo ocelový.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky