úterý 13. května 2014

Okapový žlab

Slouží k odvodu vody ze střešní roviny do odpadních trub a je uchycen u . Marley Čelo pro okapový žlab RG 1hnědé. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Objednejte si okapový žlab RG 1mm, který vyniká svou životností a odolností.


Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Základní prvek pro odvod vody ze střechy. Profil RG 1mm – zacvakávací půlkulatý průřez. Jejich montáž nevyžaduje lepení ani šroubování a odolávají korozi. Plastové žlaby jsou bezúdržbové a barvostálé.


Rady, tipy, návody krok za krokem pro vaši zahradu, dům, byt, dílnu a hobby. Rady pro chov domácích zvířat. Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookies.


Dalším využíváním těchto webových stránek souhlasíte s jejich využíváním.

Okapový žlab - barvený pozink. Kupte si produkty řady Zachytávač listí, okapový žlab v online obchodu společnosti Würth ▷ a přesvědčíte se o kvalitě a rozmanitosti našich produktů. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a . Tato velikost okapů se používá pro menší objekty jako jsou garáže, kůlny, skleníky, přístavby a malé rodinné domky. Produktový list: Svorky na okapový žlab. Bohatě dimenzovaný žlab dokáže bezpečně pojmout dešťovou vodu i . Klasický střešní okapový žlab z rozvinuté šíře.


Novinky Zobrazit Vzorník RAL. Inzerát Hliníkový okapový žlab v okrese Brno-město, cena 99Kč, od Sehnal. Popis: barva antracit s folií, rozměry 7. Spojovací díl pro okapový žlab. Po obvodu domu s valbovou střechou o rozměru 15xmetrů, je pozinkovaný poplastovaný žlab.


Pozinkovaný okapový žlab (3mm). Tloušťka žlabu je 5mm a tím splňuje . Systém okapů NORTIA KASKADA je navržen pro snadnou instalaci a efektivní odvodňování střech. Díky povrchové úpravě tvořené polyuretanovým lakem o . Bezúdržbovost, snadná montáž, odolnost proti UV záření, dlouhá životnost a barvostálost.

Vyrobeno z koextrudovaného PVC.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky