pátek 30. května 2014

Samonasávací ventil na hadici

Hadice přečerpávací samonasávací 180cm se samonasávacím ventilem k čerpání. Díky pohybu ventilu štěrcháním se hadicí kapalina samo-nasává do hadice,. Kulový ventil na hadici x 25.


Domácí vodárny, čerpadla na vodu KSB, VERDER, ALMATEC,. Na přesun vody nebudete potřebovat žádné samonasávací čerpadlo. Místo samonasávacího čerpadla vsaď´te do potrubí ventil. Ventil vsaďte také na hadici nebo . Vhodné pro hadici mm (1), IG a nožní ventil pro zahradní čerpadla a domácí rozvody vody. Získejte 12- Kč ZDARMA na svůj první nákup . Na výdejní hadici připevněte výdejní pistoli.


Sací hadici vložte do nádrže. Online prodej Fluval - vnější. Náhradní adaptér na hadici k vnějšímu filtru Fluval FX-5.


Součástí pískové filtrace je samonasávací čerpadlo, přesto je ideální umístění pískové. Tryska s napojením na bazénovou hadici průměr nebo mm. Klasický ventil z ABS plastu na dálkové ovládání pomocí push-pull kabelu.


Samonasávací čerpadla pro povrchovou instalaci. V automatickém režimu si přivádí samonasávací membránové. Elektrický kulový ventil přepíná mezi provozem na dešťovou vodu a pitnou vodu. Filtrační síto na hadici zachytí nečistoty.


Integrovaný zpětný ventil zabraňuje chodu naprázdno při vypnutí a stará se o rychlé zásobení vodou při dalším spuštění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky