pondělí 19. května 2014

Ukončovací lišta plastová

Nejen technickým, ale rovněž designový prvek každého prostoru ať už v interiéru nebo exteriéru. Dle účelu si můžete vybrat klasické ukončovací lišty ve tvaru L, . Obkladové lišty : k doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Zakončovací profil zabraňuje zatékání za nopovou fólii. Ukončovací lišty jsou ideálním ukončením obkladů.

Lišta ukončovací plastová T2 materiál HDPE. Zabraňuje pronikání nečistot pod folii. PVC dilatační profil se středním dílem z měkčeného PVC. Dilatační profil - šikmina 30m.


Používá se pro zpevnění vnitřních rohů zdí,. Lišta lemovací plastová slouží k jakémukoli ukončení. Prohlédněte si sekci a vyberte si Lišta jaký chcete! Barva (bílá) a (bahama) skladem, ostatní na objednávku dle přiloženého .

UKONČOVACÍ LIŠTA - NOPOLINE . Rohová lišta LK plast Vertex. Lišty jsou v barvě bílé nebo černé. Speciálně vyrobené profily pro správné a jediné vhodné ukončení izolace . Ochrana rohů - ochranný profil z PVC pro zatmelení na viditelné hrany desek. Jednosložkové lepidlo na lepení dřevěných, plastových nebo MDF lišt , Mamut . Profily, lišty a tkaniny v Baushopu koupíte za skvělé ceny.


Máme skladů po ČR a výběr z tisíců. Lišta čistě a esteticky zakončí případné rozdíly při řezání a zakryje boční . PVC ukončovací lišta 10mm, obloučková uzavřená. Lišta rohová ukončovací 7mm bílá délka m. Plastová rohová kombi lišta.


Kč včetně DPH (Cena bez DPH: Kč). Lišta plastová bílá rohová nebo ukončovací. Velkoobchod plastových a kovových lišt Ostrava-město. Nabízíme ukončovací a rohové, plastové i kovové lišty , vanové lišty , dilatace.


Dodáváme kvalitní přechodové podlahové lišty , v naší nabídce naleznete samolepící přechodové lišty , šroubovací podlahové lišty , také rohové a schodové.

Lemovací profil PVC brání hrany . Kovové a plastové profily a lišty pro tepelně izolační systémy ( ETICS) a. Distanční a spojovací prvky, distanční prvky do litých podlah, lišty , pásky a profily.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky