středa 19. listopadu 2014

Hydraulické hadice brno

SK Industrietechnik je specialista na hydraulické prvky a komponenty. Brno je jedním z největších dodavatelů komponentů pro hydrauliku a hydraulické systémy v České republice. Otevírací doba: Vídeňská 12 pondělí až pátek 7:00 . Podstatou této služby je dostupnost hydraulických hadic , šroubení, hydraulických komponentů, kapalin a dalšího sortimentu 3dní v. Výroba hydraulických hadic v Brně- město a okolí.

Vyrábíme (i na počkání) hydraulické vysokotlaké hadice na míru Manuli. Firma začínala výrobou a prodejem hydraulických hadic a šroubení. Kompletujeme hydraulické hadice s koncovkami na míru, podle vašeho vzoru či vašeho. Prahy, můžete objednávat také na naší pobočce v Brně. Kromě obchodní činnosti také servisujeme hydraulické a pneumatické obvody, projektujeme.


Prodej a servis hydraulické a pneumatické šroubení rychlospojky ventily hadice. Po telefonické dohodě lze řešit obchodní případy individuálně mimo provozní dobu.

Prodejna a montovna hydraulických hadic. Vyrábíme na zakázku vysokotlaké hadice a veškeré příslušenství. Provádíme servis hydrauliky stavebních, zemědělských a jiných strojů.


Dodáváme kompletní sortiment průmyslových hadic všech možných typů a průměrů do všech odvětví. Nové hydraulické hadice Parker s PU potahem poskytují mnohem vyšší odolnost a bezpečnost - Parker Hannifin. Svazu vojáků z povolání ČR vypomáhali dobrovolně členové 241. Hydraulika KGF Brno nabízí výrobu, pronájem a prodej hydraulických válců, hydraulických tlumičů, hmotnostních tlumičů a mnoho dalšího z oblasti hydrauliky. GMS - HADICE, PRYŽE, PŘÍSLUŠENSTVÍ K HADICÍM, HYDRAULICKÉ HADICE.


Hadice Jsme specialisté na hadice všech typů a rozměrů, pryží, gumových . Jsme výrobce haydraulických hadic a veškerého příslušenství. Kontaktujte nás ohledně Vašich požadavků a my Vám navrhneme . Z důvodu neustálého zkvalitňování našich služeb stoupajících nároků a požadavků našich zákazníků, se nedlouho poté začaly vyrábět hydraulické hadice. Výroba a prodej hydraulických hadic , koncovek a prvků do potrubí. Prodáváme hydraulické a pneumatické šroubení, rychlospojky, kulové kohouty, trubky, manometry, pneumatické rozvaděče,. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto.


Z počátku jako dodavatel náhradních dílů pro hydraulická hadicová vedení, společnost.

Vedle hydraulických hadic nabízí HANSA-FLEX obsáhlý kompletní sortiment hydraulických. Prodej hydraulických komponentů německých firem ECKERLE a. Veškeré potřebné příslušentví. Ke každému zákazníkovi individuálně. Kategorie Hydraulika má následující podkategorie:.


Naše specializace jsou hydraulická šroubení, nerezová šroubení, fitinky, rychlospojky, hydraulické hadice a koncovky, příchytky trubek, manometry a další. Vysoké učení technické v Brně , Fakulta strojního inţenýrství, Ústav strojírenské . Popis: Různé druhy a velikosti hydraulických hadic, nepoužité. Jsme schopni provádět také repase starších hydraulických zařízení a hydraulických válců.


V rámci služeb zajišťujeme výrobu hadic na míru, montáže a servis . Hydraulické hadice , Cena: Kč, Lokalita: Brno venkov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky