středa 5. listopadu 2014

Ivar alpex

V katalogu nemáme podrobnější informace o IVAR. ALPEX - DUO XS 16xVícevrstvé potrubí. IVAR - vícevrstvé potrubí IVAR. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá . Ivar Alpex Duo - XS plasthliníková rúrka - rozmer 16x do 95°C. V jednom balení je 1m rúrky.


AlpexGas trubka ALPEX-GAS 32xIVAR. To view this document please login or register. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, . Obrázok, Kód tovaru, Názov, DMOC. Rozvody vody a topení - Ivar - Vícevrstvé trubky alpex a polyetylenové trubky pex. Trubka vhodná k použití pro domovní rozvody plynu.


Objednávat pouze celé role tj. Na spájanie postačia lisovacie kliešte, montáž je o polovicu lacnejšia. Alpex -Gas včetně Korugované ochranné trubky žluté barvy.


Rozvody ústredného kúrenia, potrubie fränkische, internetový obcho Eshop, najlepšie . Máte aktívny filter:Najdených13výsledkov. Lisovacie čeľuste vhodné pre konkrétne systémy s lisovacími tvarovkami. PN 1 T = +°C - hosszútávú terhelés; Felhasználás: szaniter rendszerekhez, központi és padlófűtéshez, csatlakozás szorítógyűrűs .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky