úterý 25. listopadu 2014

Velké vodní pistole

Hledáte pistole velke vodni ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Varianta je dodávána podle aktuálniacu. Ta nejlepší hračka pro horké letní dny! A věřte, že se s ní vydovádí nejen Vaše děti!


Pistole je velká 56m a je vybavena velkým zásobníkem.

V teplých letních dnech skvěle osvěží a užijete si s ní spoustu. Parádní vodní pistole na šplíchání a zábavu. S vodní pistolí lze ovšem uspořádat i velkou vodní bitvu na souši. Vybranou variantu napište v . Vodní pěnové dělo o velikosti cm. Barvy assort, bude dodána barva dle dostupnosti.


Jednoduchá vodní pistole , kterou natlakuješ a pak se můžeš vrhnout do vodní bitvy. Skutečně velká stříkací pistole na vodu, se kterou zažijete soustu zábavy.

Velká nádrž a dlouhý dostřik! Stačí jen naplnit vodou a pumpovat. Podle síly obsluhy je možný dostřik až m. Neexistuje žádná omluva pro pobyt doma, když byste mohli zahájit vodní útok na vaše přátele či . Z - Z Zabawki 4M , Zuma Kids.


Zásobní má sponu na připevnění např. Značka: Lamps MK Kód produktu: SML. Velké Meziříčí, Velké Meziříčí - NC Kaufland - EURONICS, Neznámá, Kontaktovat. Stříkací vodní pistole se zásobníkem a pumpou - ta pravá zábava pro horké letní dny!


Naplň vodu do zásobníku, napumpuj a stříkej vodu na svůj cíl! Plastová vodní pistole s nádrží o délce cm. Natlakuj a vodní bitva může začít.


Užij si zábavu s vodní pistolí. Ideální na léto k vodě i na zahradu nebo jen tak si pohrát s kamarády. Uspořádejte pořádnou vodní bitvu!


Pořiďte si tyto vodní pistole a přílivová vlna legrace se může rozjet na plné obrátky! Toy Story - vodní pistole velká , od značky Hasbro.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky