středa 19. listopadu 2014

Chromované tyče

Chromované pístní tyče slouží především k výrobě základní pohyblivé části hydraulického válce. Pístní tyče jsou balené v ochranné papírové nebo plastové fólii . Používají se pro vysoce mechanicky namáhané součásti. Používá se tam, kde nehrozí mechanické poškození . Chrómované piestne tyče slúžia predovšetkým k výrobe základnej pohyblivej časti hydraulického valca.


Rozdeľujeme ich podľa rozmeru.

Materiály používáme pro vlastní výrobu a také na prodej požadované délky zákazníkem. Vlastnostmi cylindrových trubek, pístních trubek a pístních tyčí jsou malé rozměrové tolerance, nízká. Vodící tyče tvrděchromované typ WV jsou kalené a broušené.


Materiál Cf 5 broušené (Ra = 2) a povrchově kalené ± HRC. Tvrdost chromové vrstvy 900 . WV - Plné vodící tyče , indukčně kalené, tvrdě chromované , . Pro zvláštní způsoby použití se mohou dodávat plné tyče z nerezové oceli nebo natvrdo chromované tyče s tloušťkou vrstvy cca µm. Při použití vodících tyčí z . Tyče a trubky ihned k odvozu.

Indukčně kalené a broušené lineární tyče. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Vás věděl, zda je možné nějak účinně hránit čela pístní tvrdě chromované tyče. Tedy případ kdy se koupí pístní chromovaná tyč v metráží, . Rozdělení podle rozměru venkovního průměru, použitého . Pevné (kulaté či oválné) i sklopné šatní tyče slouží primárně pro umístění ramínek uvnitř nábytku, ovšem je možno je použít rovněž pro jiné aplikace, například. Držáky šatních tyčí kulaté chromované. Vhodné pro šatní tyče o průměru mm.


Prodej kulatých držáků šatních tyčí . Profesionální chromovaná hřídel na jednoruční činku, rovná. Tyč vysoké kvality chromovaná. Celková délka hřídele je cm. Hodí se pro všechna závaží s . Zajímá vás Sprcha sprchová tyč nebo obecně Sprcha do vaší koupelny? Cena: Kč, Lokalita: Ostrava.


Fitness zařízení Fitness doplňky Vzpěračské tyče. Ohýbaná olympijská tyč z chromované oceli, průměr osy mm, vhodná pro posilování tricepsů,. Prohlédněte si sekci Batérie a sprchový program a vyberte .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky