úterý 11. listopadu 2014

Termostatická hlavice závit

Jen musíte vědět, jestli máte termostatickou kapalinovou hlavici na závit nebo nacvakávací systém (klik-klak). Co ale dělat, když máte novou termostatickou hlavici , která nejde namontovat na ventil topení? Většina termostatických hlavic na našem trhu se montuje na závit. C, s polohou „0“, možnost nastavení nezámrzné . Termostatická hlavice se závitem M30x s kapalinovým čidlem.


Prohlédněte si sekci - a vyberte si Hlavice jaký chcete!

Pro termostatické ventily HERZ s kapalinovým čidlem (hydrosenzorem), rozsah regulace 6–°C, ochrana proti zamrznutí při teplotě cca 6°C. Adaptér se perfektně hodí pro termostatickou hlavici č. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Hlavice termostatická Herz H závit M30x5: doručení domů nebo na prodejnu.


Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, . Při nákupu termostatické hlavice dejte pozor na závit k ventilu . Výrobci ventilů pro ovládání radiátorů bohužel nepoužívají stejné závity a vnější rozměry svých ventilů. V některých případech je proto nutné . Designová termostatická hlavice Prestige se závitem M30x5.

V nabídce osm barevných provedení. Pro přímou montáž lze použít pouze termostatické hlavice s připojovacím závitem M × 5. Pro základní orientaci předkládáme základní typy od jednotlivých . Přečtěte si podrobnosti pod jednotlivými typy produktů: Hlavice pro ventilová. Většinou jde termostatickou hlavici na stávající ventil dodatečně.


M30×mm, na který lze většinu hlavic našroubovat přímo. M 30x značka pro nevidomé, info tabulka, ochrana. Pro radiátorová tělesa typu ventil- kompakt . Programovatelná termostatická hlavice je určena pro řízení teploty v uzavřených místnostech a pro. Jelikož je na hlavici nekonečný závit , může při . Hlavici našroubujete na stávající termostatický ventil ( závit Mx ) a servopohon bude regulovat ventilem dle vašich naprogramovaných požadavků. Kvalita - přezkoušeno a certifikováno dle DIN-EN2a TELL.


Pokud máte termostatický ventil se závitem M30x1. S nastavitelným omezením, upevnění maticí na závit ventilového tělesa typu RTD- N . Ventil kompakt, jež jsou osazena ventilovými vložkami HEIMEIER nebo ventilovými vložkami připojovacím závitem termostatické hlavice M 30x5. Vlastnosti digitální termostatické hlavice HD20: je českým výrobkem, který slouží k regulaci teploty místnosti. Elegantní termostatická hlavice Siemens RTNs jednoduchým designem. Provedení zabezpečené proti odcizení.


Pevnost termostatické hlavice v ohybu min.

Pro ventily s převlečnou maticí a závitem Mx a jmenovitým zdvihem mm. Rozsah - 28°C, připojovací závit M 30.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky