středa 26. listopadu 2014

Tlakový spínač 400v

Jednofázové i třífázové provedení . Tlakový spínač NE-MA bar, 400V - vývody Vypínací tlak nastavitelný do bar Napětí max. Hledáte 400v spinac tlakovy ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Tlakové spínače Digitální tlakový spínač DPC s ochranou proti běhu na sucho, kabel. Provedení PTS - 5bar je bez kabeláže.

Typ tlakového spínače (kategorie), Vodní tlakový spínač. Rozsah pracovního tlaku, 5 . V spojení s čerpadlom slúži . Udržiavanie tlaku v tlakových nádobách a systéme. V) tak i třífázových čerpadel ( 400V ). TLAKOVÝ SPÍNAČ PS - T 400V. Vlastnosti: - v spojení s čerpadlom slúži k udržiavaniu tlaku v tlakovej. Nastavitelný tlakový spínač 1-bar s otočnou maticí, pro snadné připojení a smožností libovolného nastavení zapínacího a vypínacího tlaku v daném rozsahu.


Installation, service and maintenance of.

Technické údaje: - vhodné pre napätie 4V - max. Třífázový tlakový spínač , který zaručuje že se při snížení tlaku čerpadlo zastaví a při zvýšení se automaticky zapne. Individuální regulování zapínacího a . Spínač automaticky reguluje činnost elektrického čerpadla podle předem . Nastavený tlak bar (zapínací), bar ( vypínací).


Maximálny prúd A (Ui=6V~). Ceny za kus: Vaše cena eshop . Možnost nastavení zapínacího a vypínacího tlaku v daném . Náhradný tlakový spínač pre domáce vodárne na 230V- 400V zapínací tlak cca 0Bar a vypínací tlak 6Bar. Pripojenie k vodovodnému radu pomocou prevlečnej matice s . Kč, více než ks, zítra u Vás, ks.


Specifikace:- tlakový spínač pro kompresory,- profesionální provedení,- krytem chráněný tlakový spínač pro větší spolehlivost a životnost,- dva manometry, . Při poklesu tlaku na nastavenou min. Krytem chráněný tlakový spínač pro větší spolehlivost a životnost. Dva výstupy s regulovaný tlakem.


Kvalitní tlakový spínač Nema do bar. Funkce tlakového spínače zaručuje, že při zvýšení tlaku se čerpadlo zastaví . Ve spojení s čerpadlem nebo .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky