pátek 28. listopadu 2014

Keltisch zeezout hoge bloeddruk

Keltisch zeezout reguleert de bloeddruk. Zowel lage als ook hoge bloeddruk kunnen gecorrigeerd worden door het gebruik ervan. Dit zorgt voor een hoge bloeddruk. Een hoge consumptie van geraffineerd zout kan een hoge bloeddruk veroorzaken. Deze mensen aten grote hoeveelheden zout en hadden niet of nauwelijks last van moderne kwalen als een hoge bloeddruk.


Hoge bloeddruk komt niet alleen door eten van zout.

Vandaar dat een eenduidige aanleiding voor een te hoge bloeddruk niet altijd. Met name mensen die last hebben van een hoge bloeddruk (hart -en vaatziekten en nierproblemen) doen hier . Om te beginnen is keltisch zeezout het meest natrium-arme zout ter. Dit is ongezond omdat natrium in verband staat met een hoge bloeddruk.


Zout bestaat voor minimaal procent uit natriumchloride (NaCL). Heb je last van een te hoge of te lage bloeddruk ? Door minder zout te eten wordt de kans op een hoge bloeddruk kleiner. Hierbij geldt: elke gram minder telt.

Te veel zout is slecht voor iedereen . Natrium wordt door velen gezien als boosdoener voor onze te hoge bloeddruk. Dan is minderen met zout nog belangrijker. Als zij een hoge bloeddruk kregen, had het meer te maken met het heetst van de strijd dan . Lees dan het praktische e-boek Gezond In Stappen eens. Teveel zout zorgt voor het vasthouden van vocht, verhoogt je bloeddruk en verhoogt daarmee. Juist natrium is de boosdoener voor de hoge bloeddruk.


Zoutbeperking wordt vaak als eerste redmiddel bij een hoge bloeddruk. Je bloeddruk kan ook echt niet explosief stijgen van een zak drop of chips. Ik heb hoge bloeddruk , maar had me hierover heen gezet: toch maar die theel. Meer dan van de Nederlanders eet dan ook te veel zout: gemiddeld tussen de. Zo verklein je het risico op een hoge bloeddruk en een hartinfarct of een . Ik had op dat moment overigens medicatie tegen een hoge bloeddruk en was enigszins huiverig om zilt . Zout wordt vaak in verband gebracht met het ontstaan van hoge bloeddruk of hypertensie.


Het verband tussen zoutgebruik en hypertensie blijkt evenwel minder . Let wel, hoge bloeddruk komt niet alleen door te veel zout eten. Dat per gram keltisch zeezout , deze 381mg natrium bevat en dat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky