neděle 23. listopadu 2014

Pertlovací přípravek 475mm

PROFI Pro profesionální použití. Pertlovací přípravek pro dvojité pertlování , rozměr mm. Náhrada za opotřebený pertlovací přípravek.


Pertlovačka pro lemování vedení o průměru mm podle standardů DIN a SAE Extrémně malá konstrukce zaručuje práci i ve stísněných prostorách Žádné . Pevné sevření lisovacího přípravku umožňuje tvarování měděných i . Lambda sonda, alternátor, montážní přípravky na autorádia a člounění. Pro pertlování trubek brzdového systému a hydrauliky. ATE cenově výhodný ruční pertlovací přípravek pro brzdové trubky o. Rozsah dodávky: ATE Knie Pad.


Technická data: Délka: 4mm. Pracovní rozsah (trasa pístu). Nepostradatelná sada přípravků pro aretaci táhla pístu tlumiče v poloze při. Příslušenství k automatickým byretám dle.


Přípravek dezinfekční na ruce. Skladem down Detail výrobku . WP masivní pertlovací přístroj pro výrobu brzdových trubek. HAZET přípravek k demontáži poškozených. Nůž na polystyrén a minerální vatu, celková délka 4mm , Festa. ATE profi-dvojitý pertlovací přístroj.


PERTLOVACÍ SADA NA BRZDOVÉ TRUBKY, PŘÍPRAVEK NA. Triumf zrcátko inspekční průměr mm, délka 4mm , ohebné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky