pondělí 17. listopadu 2014

Rohová lišta kovová

Hliníková rohová lišta je vyráběna standardně z hliníkového plechu tl. Ostatní tloušťky rohové lišty ze silnějšího hliníkového plechu 3-mm jsou na . Nejen technickým, ale rovněž designový prvek každého prostoru ať už v interiéru nebo exteriéru. Dle účelu si můžete vybrat klasické ukončovací lišty ve tvaru L, . Tato kategorie obsahuje dekorativní lišty , dekorativní profily, lišty doplňky, rohové profily.

Rohové profily jsou vyrobeny z PVC materiálu a jsou určeny pro . Obkladové lišty : k doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Velký výběr Lišty naleznete v OBI - vše pro byt, dům, stavbu a zahradu.


Teprve použitím funkčních a barevně . Profily a lišty k obkladům a dlažbám. VIR - Vnitřní rohová lišta - délka m.

Ukončovací lišty jsou ideálním ukončením obkladů. Pro vnitřní omítky, pozinkovaná ocel. Lišty, profily,Dilatační profily,DITRA,Flexi ohebná lišta,Kovové lišty,Plastové lišty. Nielen technický, ale zároveň aj štýlový prvok každého priestoru, či už v interiéri alebo v exteriéri.


Rohová lišta kombi LOS - Plast s perlinkou 1x 1mm x 5. Podľa účelu si možno vybrať klasické ukončovacie lišty v tvare . Lišty - profily - drevené, hlinikové, plastové lišty - rýchle a jednoduché riešenie pre váš interiér. Lišta pvc pro přesné hrany, rohové napojení tapet. Plastová lišta rohová , s ostrou hranou, slouží k ochraně, stabilizaci a přesnému. Podlahové a přechodové lišty. Nabízíme široký sortiment profilů (lišt) pro podlahové krytiny a schodiště.


Dodáváme přechodové, náběhové . Schodové lišty a hrany samolepiace alebo pre skrutkovanie s eloxovaným a fóliovaným povrchom. Protišmykové schodové lišty a hrany zabránia pošmyknutiu . Vnější rohová lišta z materiálu osika. Lišta je vhodná pro obkládání rámů dveří, oken a dalších spojí v sauně.

Kvalitní přechodové lišty v samolepícím i šroubovacím provedení přinesou do vašeho interiéru eleganci a bezpečnost při užívání. Kovová klínová hmoždinka do sádrokaronu. Těsnící kovová lišta trojúhelníková malá, nerez broušený.


Velmi elegantní super nízká těsnicí . Papírové spojovací pásky, kovové rohové lišty a krycí lišty s papírovým povrchem, příslušenství a aplikační nástroje. Pružná kovová rohová lepicí lišta značky .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky