pondělí 10. listopadu 2014

Kremrole ze zakysané smetany

Ohodnoťte recept: Zakysané trubičky. Jsem ráda, že se někdo o recept podělil a čí je foto fakt neřeším! Nedají velkou práci a někdo říká, že jsou lepší než klasické převalované. Z mouky, tuku a zakysané smetany vypracujte hladké těsto, nejlépe to jde v. Na kremrole nepoužívám listové těsto, příliš se drobí a má tendenci ztvrdnout.


Nicméně na kremrole se mi osvědčilo těsto z mouky, tuku a zakysané smetany.

Odhaduji, že byl převařený … s rozvarem je nutné pracovat velmi rychle, . Vyválíme plát silný asi mm a jestli- že máme střední trubičky, tak si. Plus jsem kdysi někde četla, že kremrole z listového těsta rychleji tvrdnou. Domácí kremrole dělám už řadu let. Pamatuji si, že když jsem byla malá byli jsme s rodiči na výletě v Českých. Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami.


Kremrole ze zakysané smetany - cítíte tu vůni? Z mouky, másla a zakysané smetany zpracujeme na vále těsto- nechejte ho. Dnes jsem dělala kremrole podle různých receptů a musím říct, že ten váš je .

K mouce přidejte nakrájené změklé máslo, žloutky, kefír a smetanu. Rychle vypracujte těsto, zabalte do fólie a dejte do lednice asi na minut. V prvé řadě musíme podotknout, že kremrole se motají na speciální. Jednoduché kremrole ze šlehačky 4g hladké mouky 2g změklého másla ( případně Hery).


Rychlé a křehoučké, připravené ze zakysané smetany , mouky a margarínu . Uvidíte – ani rakvičky, ani kremrole nejsou vůbec žádná věda. Jeho příprava je velmi rychlá a jednoduchá a kremrolky jsou z něj krásně křehké. Okrem kremroli si na tych rurkach vyrobime aj satocky tak, ze primerany.


Ze všech uvedených surovin vypracujeme těsto, které necháme v . Myslím, že neznám lepší pochoutku, která dokáže tolik provonět a zútulnit domov jako. Vynikající KOKOSKY ze tří surovin jako z obchodu. Letos jsme si našla na MMB nějaký recept na kremrole ze zakysané smetany , ale nevím, úplně se mi nezdá náplň. Nejlepší kremrole na světě jsou od mé mamky z Kadaně.


Křehoučké válečky ze zakysané smetany plněné povidly. Zkuste ji připravit jako pohoštění pro své hosty a uvidíte, že ze stolu zmizí jako první. Ze zakysané smetany , nasekaných bylinek, pepře, soli a olivového oleje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky