pondělí 24. listopadu 2014

Koupelnové doplňky metalia

Bezkonkurenční výběr a servis tradiční české značky. Rohová polička se zábradlím Metalia chrom. Zásobník kosmetických tamponů a tyčinek Metalia chrom. Kosmetické zrcátko zvětšovací Metalia chrom.


Stojan na koupelnové doplňky s podstavcem Metalia. Kúpte si do kúpeľne všetky potrebné doplnky, ako sú dávkovače mydla, koše na bielizeň,. Výrobce: NOVASERVIS - METALIA 1 koupelnové doplňky. METALIA je tradiční značka českých koupelnových doplňků , které přinášejí do každé koupelny . Novaservis Metalia zásobník na kosmetické tampony sklo, chrom. Neměli bycho zapomenout na to, že koupelnové doplňky by měly být sladěny.


Metalia , Vodovodní baterie nebo doplňky do koupelny najdete zde. Náhradní díly pro koupelnové doplňky. Drátěný věšák Metalia Drátěný program chrom.


Původně: Kč Ušetříte: Kč ( – ). Metalia patří mezi nejoblíbenější výrobky na našem trhu, oslovují nejenom konečného zákazníka, ale také odbornou veřejnost . Lepidlo na lepení koupelnových doplňků řady Met Met 1 Met 12. Balení určeno pro nalepení - uchycovacích prvků. KOUPELNOVÉ DOPLŇKY Koupelna vyžaduje styl a luxusní rohová vana nemůže být obklopena. Dokonalé doplňky , které vše doladí do jednotného stylu a budou tou pověstnou korunou Vaší koupelny.


Pestrá nabídka z více než 20-ti kolekcí, ve kterých si . Rozměr otvoru pro kartáček: -šířka mm hloubka mm. Paneláková nástěná vanová baterie. Délka výtokového ramínka je 3mm. Vodovodní baterie METALIA jsou českým výrobkem, který si svojí spolehlivostí, příznivou cenou a atraktivním designem získává mnohé zákazníky a odvážně . Souprava se skládá z hmoždinek, podložek pod zrcadlo, . Bez zrcadla, držáku ručníků, držáku toaletního papíru a jiných koupelnových. Baterie vanová bez příslušenství 1mm bílá Metalia.


Koupelnové doplňky NIMCO zahrnující - madla, háčky, drátěný program, kosmetická zrcadla, koše. Vanová baterie bez příslušenství 1mm Metalia bílá. V našich centrech naleznete vše od obkladů a dlaždic, přes koupelnový nábytek, sanitární.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky