úterý 18. listopadu 2014

Regulační šroubení heimeier

Regulační šroubení umožňují uzavírat, vypouštět a napouštět jednotlivá otopná tělesa bez nutnosti uzavírání celého systému. Jsou ideální při nutné údržbě . DN - maximální provozní teplota: 1°C, s lisovacím připojením 1°C . Regulux je regulační uzavíratelné šroubení s paměti . Radiátorové regulační šroubení Regutec, DN 1 přímé, Viega připojení. REGULUX - uzavírací a regulační šroubení s vypouštěním.


Uzavírací a regulační radiátorové šroubení. Používáme regulační prvky výrobců, kteří, stejně jako my,. ARMATURYradiátorové ventily a šroubení IVARCS Regulační a uzavírací. Popis: Prodám nové regulační šroubení Giacomini, rohové pro adaptér - chrom, leštěný - max. Toto šroubení se instaluje na vratné potrubí z topného tělesa , lze jím uzavírat i regulovat.


Sady termostatických ventilů a regulačních šroubení Sada VK Basic. Kompakt s ventilovými vložkami Heimeier s připojovacím závitem M30x 5. Armatury Heimeier umožňují tyto situace řešit s minimem finančních. HEIMEIER (IMI InTERnATIOnAl) s označením . Heimeier VEKOTEC 1/přímé pro tělesa VK (KORADO) 0550-50. GIACOMINI R15TG 1/regulační šroubení přímé chrom (R15X035) . Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený . Ventil termostatický přímý Imi Heimeier Samotížný DT 1/Nikl Ventil termostatický přímý Imi .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky