pondělí 1. února 2016

Plastové poklopy na míru

Poklop vyrobíme dle specifikací zákazníka. Pokud tedy potřebujete plastový poklop na studnu, žumpu, ČOV, jímku nebo jinou nádobu, neváhejte a pošlete nám . Plastové poklopy - na studny, šachty a kanalizaci. Mohou být jednodílné nebo dvoudílné, popřípadě doplněny límcem k zakrytí stávající . Vyrobíme vám na míru plastový poklop na šachtu.


Vyvinuli jsme materiál Rovasco, který je pro tyto účely ideální.

Lehký, ale zároveň pevný a odolný. Pochozí poklopy pro větší průměry v provedení ze zeleného materiálu:. Můžeme vycházet z konstrukčních možností standardních poklopů nebo vyrobíme atypické poklopy podle . Poklopy na zakázku vyrábíme podle přání zákazníka. Jednoduše efektivní šachtové poklopy , vodárenské, vyvýšené, atypické i pro zakrytí dlouhých.


Veškeré kování je nerezové nebo s vysoce pevnostního plastu. V nabídce najdete kanalizační, studniční a kalové poklopy na míru všem projektům. Potřebujete jímku, šachtu nebo poklop ?

Vyberete si z různých typů, nebo vám vše vyrobíme na míru. Nabízíme výrobky z kvalitního plastu. Vybírejte z různých typů a rozměrů, vše vyrábíme na míru. Dále nabízíme poklpy plastové zelené o průměru 6mm, které jsou UV ochranu. Novinka poklopů plastové jsou poklopy KOMPOZIT, které jsou odolné, . Izolace proti vlhkosti a radonu.


Vyberte si z naší bohaté nabídky kanalizační, kanálové a studniční poklopy na míru vašim projektům. Dejte na kvalitu i provedení. Tyto poklopy mohou být ze spodní strany vyztuženy pro . Ontbrekend: míru Výroba čistíren odpadních vo jímek a septiků Srbsko foto provozovny. Prodáváme výhodné sestavy pro využití dešťové vody sestaveny na míru zákazníkům. Plastový rošt z ABS vhodný pro pochozí prostory, šíře 1mm, délka 5mm.


Prosím o sdělení zda míra 600x6je čistá míra otvoru pro vsazení rámu nebo musí být otvor větší o sílu úhelníků v rámu. Poptávka: plastový poklop na studnu vyrobený na míru - již před vámi poptával zákazník na AAApoptávka. Zkuste to také, služba je zdarma.


Chcete si zdarma nakonfigurovat nádrž včetně příslušenství na míru vašemu . Nástavce průlezů, poklop na studny, šachty - Plzeň - BATECO, Petr Škrlant. Víka a poklopy vyrábíme na míru dle přání zákazníka na studny, jímky, šachty, atd.

Vyrábíme plastové poklopy , nádrže, vany, šachty, odolný. Na Vaše přání zhotovíme výrobky z plastů na míru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky