pátek 5. února 2016

Vany teiko

Expedice a sklad bude mimo provoz. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Každou objednávku s našimi zákazníky telefonicky konzultujeme. U nás objednávky nevyřizuje . Stříbrné madlo pro vany Teiko.


Teiko Klasik obdélníková vana 1x 70. Akrylát Lucite má zajímavý estetický vzhled a vynikající izolační vlastnosti, je tvarově a . Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. Stránka se zatím připravuje, brzy zde najdete podrobnější informace o vanách Teiko.


Moderní design vany doplněný o elegantní krycí panel – tak lze velmi jednoduše a zkráceně . HARMONY 160L vana 160xTeiko. Vyberte si některou z atypických barevných možností této vany. Akrylátové vany do koupelny ze 1 akrylátu od renomovaného českého výrobce . Hydromasážní a masážní perličkové vany Hydromasáž podporuje krevní oběh a hluboké prohřátí organismu, kromě toho ale dokáže i krásně uvolnit svalové. Komentáře jsou pro tento příspěvek vypnuty. Dostupnost: do jednoho týdne.


Všechny akrylátové vany TEiKO jsou vyrobeny ze špičkových materiálů renomované značky LUCITE. Tloušťka použitého akrylátu je 3-mm dle konrétního užití. TEIKO rohové akrylátové vany.


Oválná vana v moderním SOFT-LINE designu. Její měkké křivky jsou zárukou pohody, uvolnění a prožitku z koupele. Vana MALAGA je horním dílem vany.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky