středa 24. února 2016

Univerzalni trubka k vysavaci

Hliníková teleskopická trubka k vysavači - mm, lehká. Teleskopická (vysouvací) trubka k vysavači , univerzální , kovová, odolná. Délka: m Vnitřní průměr:.


Univerzální hadice k vysavači s koncovkami. Trubka teleskopická do vysavače universální mm. Možno použít jako teleskopická trubka k vysavači univerzální. KOVOVÁ PRODLUŽOVACÍ TRUBKA PRO VYSAVAČE SAMSUNG. Můžete koupit ale hubice od jiných výrobců, které nabízí nižší cenu nebo možnosti, které ty originální nenabízí.


Zvolit můžeze i univerzální hubici, kterou můžete . Náhrada za: univerzální použití, vhodné pro více než značek Obsah. Pokud dojde k poškození madla, rukojeti vysavače, držadla hadice, vysávání je komplikované. Kovová teleskopická trubka pro vysavač nebo extraktor. METABO hubice podlahová univerzální 6. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů v kategorii Domácí spotřebiče bazar: trubky.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží. K objednání náhradního dílu či příslušenství k vysavači ETA bez registrace si zvolte. Součástí příslušenství je kovová teleskopická trubka , univerzální podlahová hubice s výsuvným. Měkčená pojezdová kolečka šetrná k hladkým podlahám (např. dřevěné, plovoucí, PVC, vinyl, linoleum, marmoleum apod.).


Filter, kovová teleskopická trubka , univerzální sací hubice na všechny typy podlah, barva oranžová (sáček není). Přehled všech předností produktu - Příslušenství k vysavačům. Regulace výkonu: na vysavači.


Tradiční česká značka ETA, která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky