pondělí 22. února 2016

Ventil zónový dvoucestný s vratnou pružinou

Ventil zónový dvoucestný s vratnou pružinou SF. Ventil je ovládán pomocí vratné pružiny - bez napětí je uzavřen výstup B, pod napětím je ventil. Ventily zónové , Součásti otopných systémů, Produkty a řešení, Regulus. Vratná pružina : nerezová ocel.


Kryt motoru: L VO samozhášecí. Staticky těsnící O kroužek: EPDM. Dynamicky těsnící O kroužky: . REGULUS zónový ventil dvoucestný s . Regulační zónové třícestné ventily se servopohonem a zpětnou pružinou. Zónový ventil třícestný s elektrickým pohonem a vratnou pružinou - havarijní fukncí.


Popis produktu zónový ventil Regulus SF-15-2-M1. Pohonem a vratnou pružinou určené pro hydraulické okruhy, řada SF-Základní charakteristiky Tyto ventily jsou . Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Kulové dvoucestné elektrické ventily o různých průměrech. ZÓNOVÝ VENTIL DVOUCESTNÝ A TROJCESTNÝ TYPU SF, OVLÁDANÝ.


MOTOREM S VRATNOU PRUŽINOU URČENÝ PRO HYDRAULICKÉ. Série zónových ventilů UNISHOP MC 72xx se zpětnou pružinou jsou určeny. Uzavírají se pomocí vratné pružiny , po přivedení napětí se otevřou za sekund. Armatura LUFBERG ZV2-20-dvoucestný zónový ventil. Akčními členy jsou směšovací trojcestný ventil či dvoucestný v zapojení pro.


Malé lineární zónové ventily Tyto malé lineární zónové ventily se používají. Znázornění poloh dvoucestného ventilu. Elektrický dvoucestný ventil. Trojcestné, zónové s vratnou pružinou.


Zónové ventily s vratnou pružinou PN 10. Dvoucestné , zónové ventily s elektrickým pohonem. Dochlazovací dvoucestný termostatický ventil Regulus.


EVO home, Zónové systémy regulace, 1H.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky