středa 10. února 2016

Plastove kohouty

PPR kulový kohout plastový 20mm s mosaznou koulí Použití: Pro rozvody studené a teplé užitkové vody. Hygienická nezávadnost ve styku s pitnou vodou. Spolehlivé uzavírání a regulace toku vody.


Nabídka PPR kohoutů a ventilů pro uzavírání vody. Pro spojování s trubkami pomocí svařování.

Systém je vhodný pro rozvody vody, vzduchu a topení. V naší nabídce naleznete velmi kvalitní nerezové i plastové kulové kohouty. Jde o bezpečnostní armaturu, která slouží jako uzavírací ventil rozvodu vody či plynu. PPR ventily přímé a kulové kohouty Ekoplastik. PPR plastové hrdlo s převlečnou maticí Ekoplastik.


Kvalitní kulový PPR kohout s pochromovanou mosaznou koulí. Součástí balení je červený a modrý rozlišovač.

Charakteristika: plastový potrubní systém pro . V této kategorii naleznete široký a ucelený sortiment plastových trubek a nejrůznějších tvarovek a armatur pro rozvody pitné i užitkové vody ve Vaší. Pokud máte zájem nabízet ve vaší prodejně naši stáčenou ekologickou drogerii . Vypouštěcí kohout pro plastové nádoby H 6 mm závit. Pro měděné, kovové i plastové trubky, PA, PU.


Závitové spoje pro vodu a vzduch. Kulové kohouty jsou uzavírací ventily typu ON-OFF. Vaše osobní údaje budou zpracovány dle pravidel o ochraně osobních údajů. Firmy - Ventily, kohouty , pípy a fitinky, plastové - Hodonín. Kohouty (pro čerpání kapalin ze sudů, varianty plastové a kovové).


Sada náhradního těsnění pro výčepní kohout Nostalgie. Výčepní kohouty se vyrábí v různých tvarech a provedeních. Náhradní špička kohoutu plastová.


Nabízíme vám kovové a plastové kohouty v různých barevných provedeních. Pro stáčení sodovky, limonády a vína je vhodný výčepní plastový kohout, pro . Základní informace najdete v PDF souboru níže.

Uvedená vyobrazení jsou orientační a mohou podléhat změnám. Laboratorní sklo a porcelán . DPH V ceně zboží jsou započteny poplatky na likvidaci elektroodpadu a autorské odměny, pokud se na toto zboží vztahují. Objednejte do 21:0 zaslání téhož dne.


Pneumatické prvky FESTO - šroubení FESTO - plastové ventily. Plastové svěrné spojky a navrtávky Plassim.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky