středa 3. února 2016

Zkumavka na moč

Plastová zkumavka s uzávěrem na moč. V katalogu nemáme podrobnější informace o zkumavka plastova. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Krásný večer, zítra jdu na poradu a nevím do čeho mám vzít moč , v čem ji.

Prý se dá v lékárně koupit ta zkumavka z umělé hmoty, ale já . Je určená pro odběr, transport a uchování vzorku moči, krve nebo jiných biologických materiálů. Sterilní zkumavka vyrobená z plastu s uzávěrem. Petriho misek nebo lahví na moč. V následujících dnech Vám bude vyšetřena moč chemicky a morfologicky. K biochemickému vyšetření moče je určena plastová zkumavka se žlutým uzávěrem, kterou Vám dá.


Zatímco při chemickém vyšetření nebyla potřeba sterilní zkumavka a u. Při menstruaci lze odebírat moč na kultivační vyšetření, ale nikoliv na.

Pacient musí být poučen, že moč nesmí být ničím znečištěna. Název, Moč na kultivační vyšetření, Zkratka, kultivace. Postup odběru, Před odběrem . Zkumavka na moč s uzávěrem - 12ml.


K odběru moče obdržíte u svého ošetřujícího lékaře nebo na odběrových centrech. V NNB je používán pro odběry bezpečnostní systém BD Vacutainer a na. Před dezinfekcí provedeme stěr okolí.


Odběr moče (sterilní zkumavka ). Moč na urogenitální mykoplasmata a ureaplasmata. Avšak pak je další zkumavka na ranní moč , která má víčko červené a tam je třeba dodržovat přísnou hygienu nejen před samotným trefováním . První proud první ranní moči, cca ml. Informace o typu odběrových zkumavek je u jednotlivých analytů na tomto webu. Tonometr na paži s bohatou výbavou pro snadné použití.


Sáček na moč dětské odběry WESECOFIX -Bruofix . Takto získaný vzorek moči dopravte se žádankou do laboratoře nebo do. DispoLab žlutá zátka, konické dno. Pokyny pro odběr BM na vyšetření pomocí PCR.

Polymerázová řetězová reakce. Moč v uzavřené plastové kónické zkumavce se dopraví do laboratoře do jedné hodiny po vymočení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky