pondělí 15. února 2016

Výlevka keramická

V nabídce máme plastové a keramické . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Hledáte výlevky závěsné, stojící, konstrukce pro výlevky , sifony nebo příslušenství? KOLO Boston keramická výlevka 45x35cm, nástěnná. Oblíbená závěsná výlevka Jika MIRA 8. Nova Pro - sanitární keramika.

Seznamte se s dalšími výrobky KOŁO. Keramická výlevka na e-shope Ozonius. Vrátane sklopnej mriežky a chrániču prednej hrany výlevky. Značka Jika prakticky od svého vzniku suverénně zaujímá v České republice postavení jedničky mezi výrobci sanitární keramiky. Zůstává pro většinu zákazníků . Přepadová souprava je součástí balení.


V katalógu nemáme podrobnejšie informácie výlevka keramická. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke.

Prodej tohoto produktu skončil. Tento produkt již bohužel není v prodeji. Vybrat si můžete z podobných produktů níže. Rádi Vám pomůžeme najít alternativu. Kombinovatelné s: - Instalační sada JIKA pro bidet, klozet i výlevku 8. Součástí výlevky je odnímatelná . V sortimentu značky Jika naleznete řadu kvalitních keramických výrobků také pro technické místnosti budov.


Výlevka keramická stojící Mira. Mezi ně patří i keramická stojící výlevka Mira, kterou . V ponuke máme plastové a keramické . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů vylevka. Nové zahradní retro umyvadlo - výlevka.


Stojící výlevka s plastovou mřížkou. BOSTON KERAMICKÁ VÝLEVKA CM, BEZ PŘEPADU. Duoro závěsná výlevka ze slinutého keramického střepu (VC). S montážními otvory pro mřížku.


Sem patří i vlemi kvalitní keramická výlevka MIRA, . Zoznámte sa tiež s ďalšími výrobkami Koło.

Kameninové výlevky (dřezy) laboratorní pro pracovní desky. WC mísa s mřížkou pro výlevky s možností pro připojení na splachovací systémy. Eurovit stacionární výlevka ze slinutého keramického střepu (VC). Pro podmítkovou nebo nadomítkovou nádržku se splachovací . Ostatné vlastnosti: sklopnú .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky