pátek 5. února 2016

Čištění leštění mosazi

Zde je několik jednoduchých způsobů, jak čistit a leštit mosazné lampy. Přečtěte si článek a zjistíte, jak správně přistupovat k čištění a leštění. Kdybyste ji vyleštili, na laku by se vytvořil . Potom pochopitelně doleštit, třeba zelenou lešticí pastou.


Drátěný kartáček nepoužívejte, mosaz je měkká, zubní kartáček by měl být v pohodě.

Vyčištění hliníkové lahve sigg jedlou sodou - Duration: 6:22. K čištění mosazi jsou dostupné nejrůznější přípravky na chemické bázi. Mosaz se leští nejlépe vrtačkou s jemným leštícím kotoučem, ale jde to i ručně.


V minulosti bylo v domácnostech mnohem více předmětů z mosazi. Kečup je výborný prostředek na čištění mosazi , především na zrezivělé. Případné škrábance rozleštíte houbičkou na nerez a lešticí pastou.


Pasta Metal Polish je vhodná pro.

Silichrom Ex umožňuje účinně vyčistit a vyleštit zoxidované, korozí poškozené chromové a kovové části automobilů i motocyklů. Dodává jim brilantní lesk a . Používá se pro leštění a čištění hladkých povrchů zejména: barevných kovů, tvrdých plastů . Leštící pasta pro extra jemné broušení, na mosaz , nerez, nikl. Finální povrchová úprava primárních materiálů bez nutnosti povrchové pokrývky ( lakování, metalizace, chromování). Zároveň slouží i jako předúprava pro další . Sada na čištění a leštění kovu s nano částicemi Nano Metal Polish and Protection Kit. Přípravky používané na čištění kamene, keramiky a glazované dlažby, jako je . K oživení a vycídění oceli nebo mosazi existuje řada speciálních past a lešticích.


Tento postup je vhodný především k vyčištění a oživení mosazi. Na hrubé leštění vezmeme jutovou látku, předmět pak přeleštíme na kotouči . Při čištění je vhodné nepoužívat příliš hrubé textilie nebo drátěnky, aby se nepoškrábal čištěný povrch. Nejčastěji se mosaz leští a lakuje nebo kartáčuje a lakuje.


Fotogalerie - práce s mosazí 03-demontáž, čištění , leštění , montáž klik. Silichrom umožňuje účinně vyčistit a vyleštit zašlé povrchy kovových předmětů chromovaných, niklovaných, z nerezu, hliníku, mosazi apod. Vhodné na čištění přezek, knoflíků, nádobí a dalších kovových .

Balení obsahuje cca 1g leštící vaty na čištění nelakovaných kovů, jako je chrom, hliník, mosaz , bronz nebo ocel. Touto leštící vatou snadno odstraníte rez,. Ruční leštění je velmi pracné, a proto se radí používat leštící kotouče . Potřeboval bych poradit jak nejlépe vyčistit a poté vyleštit mosaz.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky