čtvrtek 4. února 2016

Volně stojící vana

Samostatně stojící koupelnová vana Znáte je ze stránek lifestylových magazínů a jsou důkazem, že módní trendy se recyklují - volně stojící vany. Kupte si volně stojící vany - náš eshop nabízí volně stojící vany a další koupelnové vybavení. Volně stojící vany nejlépe vyniknou ve větších koupelnách, kde se stávají designovou dominantou prostoru.


Další výhodou je, že pokud umístíte vanu do prostoru, můžete si pro koupel zvolit tu stranu, ze které . Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Je více než jen vanou: nová DUSCHO FREE CAPRIVI s nápadnou kombinací materiálů se nese ve . Foxtrot 170xbronzové podstavce, vana volně stojící. LUXO koupelny nabízí z řad van: vany obdélníkové, oválné, rohové, asymetrické, samostatně stojící a mnoho dalších typů. K vanám samozřejmě nabízíme také . VOLNĚ STOJÍCÍ VANY , Vany, vaničky a kanálky, Sanita, Sortiment, SAPHO koupelny. Vana budí dojem pohodlí a luxusu.


Akrylátová volně stojící vana Freedom W Maximálně propojuje přednosti solitérních van s vanami klasickými. Její subtilní krása a tvary vykroužené do oblých .

Tito výrobci nabízí vany klasické, vany rohové, vany asymetrické, vany volně stojící , vany oválné, . Nabízíme Vám vany značky Ravak, Teiko, Polysan, Roltechnik. Vybírejte z klasických či moderních designů. Exkluzívní vana Reduta je samostatně stojící vana určená pro instalaci do volného prostoru koupelny. Její pravidelné geometrické linie dávají výrobku jistou . Pro luxusní vzhled vaší nové koupelny doporučujeme volně stojící vany. Jedná se o samostatně stojící vany v prostoru koupelny, které se neobezdívají, nezazdívají ani neobkládají.


Vany pro kombinaci se speciálními armaturami do prostoru. Instalaci je nutné provádět vždy dle montážního návodu výrobce. Akrylátové volně stojící vany jsou luxusní levnou alternativou do moderní i retro koupelny.


Vany jsou v nabídce u GC SKUPINA Česká republika. Aktuální kolekce volně stojících van Camargue představuje dokonalý design a kvalita. Splňte si svůj sen – koupání ve volném prostoru. Polysan REDUTA volně stojící vana litý mramor 170x80x55cm, bílá. Naším dnešním tématem jsou volně stojící vany.


Určitě, když si prohlížíte fotky různých interiérů a koupelen, kde jsou použity solitérní vany ve . Sifon je nutno zapustit částečně do podlahy.

FLORA volně stojící vana litý mramor 180x80x67cm, bílá. CHARLESTON volně stojící vana 188x80x71cm, nohy bronz, bílá. Umístíte je do prostoru podle svých představ.


Vypadají krásně a majestátně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky