úterý 16. února 2016

Mosazné trubky ferona

Velkoobchod hutním materiálem FERONA a. Vážení přátelé, vítáme Vás na stránkách Ferony online společnosti Ferona , a. Tvarovky a trubky značky Ferona. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Bezešvé ocelové trubky vysoké kvality za příznivé ceny – v naší nabídce najdete tyto bezešvé trubky všech různých rozměrů a výrobních délek, tak si můžete . Praha prodej hutních výrobků, hutních druhovýrobků, železářského sortimentu a neželezných kovů na bázi velkoobchodu. Nabízíme nerez ocel, hutní materiál, děrované plechy, svitky, trubky kruhové, jekly, tyče kruhové, ploché, čtvercové a šestihranné. Závitové tyče, pro zámečníky či tesaře.


DIN 97 svorníky dle DIN 976. Různé pevnosti, povrchové úpravy. Ceny závitových tyčí naleznete v jednotlivých kartách.


Betonářská výztuž, pletiva, trubky , plechy, nosníky, kotvy, sítě, kované. Výroba žebrovaných trubek - trubky celohliníkové, mosazné , měděné. V muzeu Civici di Verona jsou zřejmě jediné. FV PPR přechodka s kovovým závitem vnějším. Přechod ze svařované části na mosazné závitové spoje a armatury.


VERONA – tradiční linie příborů vyrobená z vysoce kvalitní nerezové . SN 7005) pro ocelové a mosazné kalíšky,. Sortimentní katalog. DJDh držák jímače a trubky a vrutem o6/50mm Tremis V341. CU tyč plochá 40xmm 7kg-1m/ doprava 150kč do týdne/ 300kč expres Ferona ČB . Nafukovací lehátko Bestway, rozměr 1x cm, různé barvy.


Prodej výrobků firmy GAH Alberts - plastové, mosazné , nerezové, hliník.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky