pondělí 15. února 2016

Simering gufero

Použití především v automobilovém průmyslu, v užitkových vozidlech a stavebních strojích. Je to pryžové těsnění hřídelí a ložisek. LEVÁ STRANA MOTORU Z POHLEDU SEDÍCÍHO CYKLISTY.


SIMERING GUFERO PŘEVODOVKY SKODA OCTAVIA zánovní za bezkonkurenční cenu se zárukou dnů na vyzkoušení. Cena: Dohodou, Lokalita: Dunajská Streda.

HDI,CITROEN,PEUGEOT K objednávce uvedte vin kod vozidla a typ vozidla při výběru dílu pečlivě kontrolujte a. Jedná se o pryžové těsnění hřídele a ložisek, které slouží k . Kvalitní gufero s dvojitým břitem. Katalogové číslo dílu: Původní díl MZ. Hodnocení ostatních zákazníkù: Zatím nehodnoceno.


Prodej a pronájem doplňků a dílů na motokáry. Opravna sada servo řízení, simering , gufero - inzerce, prodám Při zakoupení nebo opravě turbodmychadla,a nebo středu turbodmychadla, . Predávame náhradné diely a súčiastky do strojov, guferá, hadice, gumičky, remene, manžety, ložiská, reťaze, .

Vyznačuje se vysokou životností a je vhodné. Hřídelové těsnící kroužky GUFERO. DL - levotočivé žebrování těsnící plochy . SA101A 12SA101B 12SA102A 12SA102B 12SA103A 12SA103B 12SA105A 12SA105B 12SA106A 12SA106B 12SA108A 12SA108B 12SA109B 12SA110A . Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki . Simmerring = těsnicí kroužek hřídele, česky gufero.


V niektorých prípadoch sa gufero používa aj bez kovového výstužného krúžku a pružiny. Ide o prevedenie CD (AO) označované aj ako WAO, VIAO, alebo gufero. Hriadeľové tesnenie obsahuje prachovku, ktorá chráni brit pred poškodením. Prachovka bráni vnikaniu špiny, prachu a vody do . Těsnící břit gufera je k hřídeli přitlačován pružinkou.


WAS NBR - gufero dvoubřité s prachovkou, nitril-butadien- kaučuk. Náhradní díly MOTO Centrum Xmotostore. Gufero - hriadeľové tesnenie. Dal jsem do opravny a oni vyměnili simering na klikovce.


Univerzálně použitelné gufero.

Montáží s axiální přídržnou deskou se může vyrovnávat relativně velká excentricita. Provedení UN bylo vyvinuto zpočátku pro. Těsnící kroužek Corteco simering , gufero motor strana spojky : 23- (Pův. cena 35-) Těsnící kroužek Febi Bilstein simering , gufero strana klikový hřídel : 49- .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky