pondělí 8. května 2017

Bidetová sprška k umyvadlu

Umyvadlová baterie s bidetovou sprškou - bideta. Pro instalaci do otvoru umyvadla , umývátka. Bidetovou spršku s ventilem je vhodné použít tam, kde toaleta je daleko od umyvadla a nelze tak použít umyvadlovou baterii s bidetovou sprškou. I pro toalety, kam se nevejde ani umyvadlo.


Máte-li stisknutou páčku na ruční bidetové spršce - voda teče pouze do spršky.

Uvolníte-li páčku, voda teče výtokovým ramenem pouze do umyvadla. Stisknutím tlačítka na bidetové spršce voda teče ze spršky, uvolněním teče z baterie. Baterie umyvadlové s bidetovou sprškou.


Bidetta a tlačným uzávěrem odpadu. Nabídka stojánkových umyvadlových baterií s bidetovou sprškou. Děti si navyknou, že po návštěvě WC se jde automaticky k umyvadlu.


Sprška slouží zejména pro osobní hygienu na toaletách, ale uplatnění najde i při péči. Oblíbené umyvadlové baterie ANTEA jsme rozšířili o tříprvkovou variantu v pěti .

Hranaté tvary dodávají umyvadlu moderní design. Díky jednoduchému přepínání na bidetové spršce je možné volit proud vody do spršky nebo do umyvadla. Bidetová sprška se přimontuje k přívodu vody, jen se místo stávajícího.


Instalatéři nemají výměnu stojánkové umyvadlové baterie rádi, přitom . Další sekce v kategorii umyvadlové baterie, bidetové spršky. Na toaletě je malé umyvadlo , k tomu je připojená sprška, také nemáme podomítkovou. Je to přímo umyvadlová baterie s bidetovou sprškou dělá to ravak i dost . Pohybem páčky směrem nahoru (do první polohy) se spustí voda z hubice umyvadlové.


Po použití se musí vždy uzavřít ta část ventilu, ke které je napojena bidetová sprška. Sprchová hadice pro napojení bidetové spršky není určena na permanentní . Stojánkové umyvadlové baterie se sprškou k bidetu či umyvadlu naší výroby jsou vybavené. Nemusíte kupovat dvě baterie, pokud máte bidet blízko umyvadla , vystačíte si s jednou.


Součástí umyvadlové baterie je bidetová sprcha, hadice a držák sprchy. Praktické řešení pro WC, kde není místo pro umyvadlo či bidetovou mísu. K provozování intimní hygieny postačí tato podomítková baterie s bidetovou sprškou a . Jednopáková bidetová baterie se sprškou : v chromovém provedení, ručka.

Už delší dobu uvažuju o instalaci umyvadýlka se sprškou na mytí intimních partií na WC. Nemůžu vyřešit, na které straně by umyvadlo mělo být. Jste limitováni prostorem ve vaší koupelně a přesto si chcete pořidít bidet?


Vhodným řešením jsou bidetové spršky renomovaného výrobce Kludi. Bidetové baterie a umyvadlové baterie s bidetovou sprškou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky