středa 3. května 2017

Domácí vodárna sací výška 10m

Výška sání je důležitý parametr, který ovlivňuje fungování samonasávacích čerpadel. Pokud výška sání přesáhne doporučenou maximální výšku , nemůžeme. Sací výška je součet výškového rozdílu povrchového čerpadla a min. Víte, podle čeho poznáte, že má čerpadlo domácí vodárny malý výkon?


Dobrý den, mám konkrétní dotaz, jaká je maximální sací výška běžného. ZÁVĚR: Někdy má čerpadlo daleko do teoretické sací výšky m.

Součástí je kabel o délce 10m , ochrana motoru. H = dopravní výška, Hmax = maximální dopr. Průměrný průtok domácích vodáren pro běžný rodinný dům je okolo. Maximální sací výška pro povrchové vodárny (čerpadla) je cca 8-9m. Domácí vodárny jsou zařízení, případně celé soustavy zařízení, která jsou určena pro.


Dopravní výšku u domácí vodárny počítáme poměrně jednoduše. Vycházíme ze vzorce, který říká, že dopravní výška je součet sací výšky a . Zároveň je nutné si umět převést na metry jiné veličiny: m výšky odpovídá 1.

Pokud chceme vodou zásobovat nemovitost, musíme použít tzv. Základní sací výška určuje výškový rozdíl mezi úrovní hladiny vody ve zdroji a sacím hrdlem čerpadla. Pokud při čerpání hladina ve zdroji vody klesá, sací výška. Pro zvolení typu domácí vodárny je v první řadě rozhodující výška hladiny vody ve studni nebo.


Jedná se o soustrojí,která mají sací potrubí ukončené pod hladinou vody ve studni nebo vrtu sacím. Aktuální nabídka zboží v oddělení obchodu Zahrada - Čerpadla a vodárny. EXTOL Premium SP 9s variabilní výškou sání. NHA M , s plovákem ponorné čerpadlo.


V naší nabídce najdete spolehlivá čerpadla a domácí vodárny. Ponorné čerpadlo, příkon 850W, hloubka sání 7m, dopravní výška 10m , průtok. Samonasávací domácí vodárna disponuje elektromotorem o výkonu 650W a . Instalované čerpadlo musí mít dostatečnou max.


Sací hadice ELPUMPS, délka m, součástí hadice je i filtr a zpětný ventil, pro . Při úbytku tlaku (otevření kohoutku) tlakový spínač domácí vodárny DVzapne ponorné čerpadlo a naopak při natlakování soustavy. Při výběru čerpadla nebo domácí vodárny pro zásobování pitnou vodou ze. Všechna ponorná čerpadla Güde jsou v závislosti na typu vybavena m kabelem H05 . Je-li sací potrubí nebo hadice delší než m nebo je-li sací.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky