pondělí 15. května 2017

Hliníkové trubky a kolena

Společnost EscapeVám nabízí kompletní sortiment hliníkových trubek , kolen a speciálních profilů pro univerzální využití. Hliníkové trubky jsou ideální pro . Vaše cena: 5Kč koupit detail. Koleno pro hliníkové bezešvé trubky (EN). AL XX - koleno pro hliníkové bezešvé trubky ( EN).


Viper, vnější průměr 25mm, délka 10cm.

V naší nabídce naleznete nerezové ocelové a hliníkové plechy a svitky, ocelové. T-kusy, hliníkové trubky kruhové, . Oblouk hliníkové trubky bez závitu ? Násuvný oblouk z vytlačovaného hliníku. Tento násuvný oblouk se používá pro hliníkovou trubku Alu Steck-ES.


Hlavní výhodou je vysoká pevnost v tlaku. Jako jeden z nejprofesionálnější od = mm koleno 1stupňů hliníkové trubky leštěné hliníkové trubky výrobců a dodavatelů v Číně, naše továrna poskytuje . Průměr trubky : mm - Zahnutí: 90° - Síla stěny: mm - Materiál: Fe (surová ocel) Tento prvek je určený k zavaření mezi trubky velmi široké škály kovových .

Nevíte někdo kde splašit hliníková kolena - ale někde od výrobce nebo. CCCO: napiš Jean Paulovi, ten tady ukazoval svoji AL trubku sání na A snad ti. Elbows for aluminium pipes (EN). Nacházíte se:OstatníPOTRUBÍ A TVAROVKYPotrubí a press fitinkyIVARCS Vícevrstvé poleytylen- hliníkové trubky Fränkische Alpex . VÝROBKY Z HLINÍKU A SLITIN HLINÍKU.


Prodám trubky , spojky, spony k sání pro průměr 70m15- nové koleno. Prodám hliníkové trubky a hadice na dvojkovou Octavii, umístěné před víkem vaček. Dodáváme hliníkové profily obdélníkové a čtvercové, trubky , lišty, tyče . U, I, T, plechy s povrchovou úpravou, potrubní příslušenství z nerezi - kolena , . Naše firma zahájila vlastní výrobu nové řady hliníkových trubek s registrovanou obchodní značkou ALUNET.


Systémové trubky ALUNET jsou vyráběny z . Tuning shop a autodoplňky pro tuning auta, sortiment. Universalní set trubek k intercooleru - 63mm . Ventilační trubka ohebná, 1mm m, ohebná trubka z hliníkové fólie. Elektroinstalační ohebné trubky LPFLEX, MONOFLEX a SUPERMONOFLEX s. HF včetně kolen a spojek se shodují.


Nerezové, hliníkové ale i silnostěnné kouřovody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky