pátek 19. května 2017

Hoblovaný hranol 80x80

Materiál nakrátíme na jakoukoli délku dle Vašeho přání, . Z tohoto hranolu si můžete vytvořit potřebné lišty a ohýbat je přesně podle . Trámky ze sibiřského modřínu. Hoblovaný hranol z topolového dřeva. Stavební hranol nesušený, rozměr 80xmm,. Skladová dostupnost dle pobočky.


Drevený svietnik hranol Veľkosť: S. Smrkový hranol s povrchem po řezu. Suchý hobľovaný hranol zo sibírskeho smrekovca. Ideálne vyhovuje ako podkladový hranol pod terasovú dosku.


Na objednávku vieme vyrobiť aj iné dĺžky, max. KVH ( hranol napojovaný hoblovaný sušený). Tímto postupem vznikne vysušený, hoblovaný hranol vysoké jakosti v délkách, které nejsou omezeny délkou . Působnosti hoblovaných profilu je poměrně . Buk pařený hoblovaný , 2 33. V prípade konštrukčných dĺžkovo napájaných drevených hranolov . Aby se každý, kdo u nás pořídí výrobky vonící . Plotovky, 45x7 hoblovaný , 4 51. Výšky mm až 3mm odstupňované po 20.


Hranoly jsou v nepohledové kvalitě NSi. KVH NSi hranol , lepený spoj - cink. Dubový hobľovaný hranol 100xmm m3. Výsledný prvek pak tvoří hoblovaný a. KVH hranoly Jedná se o sušené, hoblované a cinkované dřevo. KVH - masivní konstrukční dřevo délkově nastavované POUŽITÍ KVH je vhodné pro použití.


Z hlediska principu výroby je nutno dodat, že hranoly kvh, jsou v principu lepené, což umožňuje vyrobit. V případě konstrukčních délkově napojovaných dřevěných hranolů se jedná . Termo olejovaný, tlakovo impregnovaný, hobľovaný hranol zo sibírskeho smrekovca. Omítané dubové trámy jsou výrobky čtvercového průřezu. Nejčastěji se dubove tramy používají jako .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky