pondělí 29. května 2017

Podsedak isofix

Kvalitní autosedačka- podsedák CARETERO Puma Isofix je určená pro váhovou kategorii až kg, a je tak ideální pro větší děti. Pozor, toto je jedinný ISOFIXový podsedák na trhu (poctivý kovový ISOFIX nikoliv páskový). Vám poradí ako vyberať Autosedačky.


Poctivý ISOFIXový podsedák, v autě drží, nesjíždí po sedadle. Zaistite bezpečie a pohodlie svojmu dieťaťu pri jazde autom. Podsedák má dvojité polstrované .

Praktický na cesty, snadný na instalaci. MORE Base Fix Isofix podsedák Black. Vaše dítě je rázem ve špatné poloze a při nehodě absolutně nechráněné. Díky konetorům Isoclick Fix lze podsedák instalovat jediným kliknutím. Ergonomicky a anatomicky tvarovaný podsedák sa dá . Prezri si u nás podsedak isofix a porovnaj ceny v 10.


More BASE FIX isofix podsedák Grey fotogalerie. Doprava zdarma U každé objednávky nad 6Kč za Vás dopravu platíme my.

HomeStarostlivosť o dieťaAutosedačkyDetský podsedák do auta alebo autosedačka? Rozhodnutie vôbec nie je ľahké! Pro větší stabilitu dětské autosedačky a také usnadnění instalace slouží systém isofix. Jde o speciální kotevní body, díky kterým je sedačka v . Lacná alternatíva autosedačky pre väčšie deti.


Potrebujete pre dieťa podsedák do auta? U nás kúpite podsedáky už od 1€. Isofix podľa Martina Tichého znižuje aj riziko nesprávnej montáže, čo pri . Treťou požiadavkou je povinná podpora systému Isofix , čím sa výrazne znižuje riziko nesprávnej montáže, a teda aj ohrozenia dieťaťa pri . Pri nej sa orientuje podľa veku a výšky dieťaťa, nie podľa jeho hmotnosti. Autosedačka i-Size musí mať Isofix upevnenie, preto je oveľa menšie . Kvalitná autosedačka- podsedák CARETERO Puma Isofix je určená pre váhovú kategóriu až kg, a je tak ideálna pre väčšie deti. Zmyslom a účelom detskej autosedačky je prispôsobiť dieťa príliš veľkému systému pásu vo vozidle.


Isofix najvyššie možné ohodnotenie v histórii, odborníci sa zhodovali – prišla revolúcia menom Isofix ,. Možno ho využiť aj do auta bez systému ISOFIX. Sedák má extra polstrování pro . Neposkytuje ale větší bezpečnost, protože na rozdíl od autosedačky ISOFIX pro .

Podobné fráze: podsedak isofix , podsedaky pro deti do auta s isofix, jak nainstalovat podsedak s isofixem, podsedak do auta isofix, detsky podsedak do auta .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky