čtvrtek 4. května 2017

Vyhřívací dečka na baterie

Ideální jsou pro zimomřiví osoby, pro prokrvení končetin, ale i jako . Elektrické vyhřívací dečky a boty na DATART. Ty nejlepší elektrické vyhřívací dečky a boty nakupujte online u odborníků a využijte naše služby! Ohřevné elektrické dečky se používají hlavně pro prohřátí kloubů, zad i jiných částí těla.


Teplem, které vyzařují, přispívají k prokrvení organismu a. K zajištění stále suchých a teplých nohou byly vyvinuty tyto vyhřívané.

Je vám při sledování televize zima nebo máte studenou postel, do které se jen stěží uléhá? S praktickými vyhřívacími dekami vás již zima. Patentovaný výrobek s autonomní baterií se nabíjí minut, a po té hřeje až hodiny v . Mobilní zahřívací dečka zad a břicha s akumulátorovou baterií.


Tvar přizpůsobený zádům a krku. Nabíječky pro automobily, údržba baterií. Sanitas SWB vyhřívací dečka.


Dosažená teplota vyhřívání a výdrž záleží na kvalitě používaných baterií , proto používání. Baterie pro vyhřívané rukavice s infra GH-75D.

Vyřízeno obvykle během dnů. EASY FIX, s elastickým popruhem, upínání na suché zipy,x 58cm. Polstrovaná dečka s velice jemným textilním povrchem a zavěšenými hračkami pro ležící miminka i . Tuto vyhřívanou dečku můžete použít pro zahřátí po návratu do studeného bytu, na chatě, než zatopíte v krbu,. Vyhřívaná podložka JETT na koleno HT-703-4.


Bezpečné napájení 12V z baterie. Má nastavitelné stupně vyhřívání , ochranu proti přehřátí a automatické vypínání po minutách provozu. Díky vysoce výkonné lithium-iontové baterii je . Vám za Vaši důvěru a za nákup vyhřívací dečky na čelní sklo.


Při používání této dečky dbejte na to, abyste baterii ve vozidle příliš nezatížili nebo . PHI-LR6E4BKód: Skladem na prodejněDostupnost:. Doporučená doba předehřátí 30 . Příjemná vyhřívaná podložka, s měkkým, odnímatelným potahem, nechá se zahřát na max 45°C, na zahřívání novorozených a nemocných zvířat nebo při . ELEKTRICKY VYHŘÍVANÁ DEKA SOLID. Dečka vyhřívací Gallet CCH 1(1x 1cm). Pro štěňátka, nemocné pejsky nebo psí seniory bude vyhřívací podložka jejich nejoblíbenějším místečkem!


Vyberte si vhodnou velikost na PETHOME.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky