pátek 26. května 2017

Protiskluzova podlozka do sprchy

Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu . Hledáte do podlozka protiskluzova sprchy ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho . Vyrábíme a prodáváme kvalitní koupelnové předložky, protiskluzové podložky , sprchové závěsy a koupelnové doplňky. Předložky do koupelny od českého . Nebezpečí uklouznutí na mokré podlaze v koupelně je známo všem.

Proto se protiskluzové podložky staly tak populárními. Protiskluzová podložka do sprchy 5 . Skladem, ihned k odběru ks. GEO podložka do sprchového koutu 53x53cm s protiskluzem , kaučuk, bílá. MARGHERITA podložka do sprchového koutu 55x55cm s protiskluzem , PVC,. Monza protiskluzová podložka do vany Harry s přísavkami pro jednoduché uchycení je extra dlouhá – × cm.


Ideální ke koupání až dvou dětí. Kvalitní praktická protiskluzová masážní podložka do sprchového koutu nebo vany.

Podložka bude užitečným společníkem do vany nebo sprchy. Materiál: syntetický kaučukBarva: béžová. Tato investice v řádu několika stovek korun dokáže . Koupelnová podložka : 37xcm.


RIDDER jsou vyrobeny ze syntetického kaučuku (bez přídavku PVC). Osobní hygienu provádíme obvykle každý den. Protože v koupelně trávíme tolik času a povrch vany či . Jedná se o kvalitní italský výrobek. Rohož protiskluzová do sprchy 56x56cm si přes nás též můžete rezervovat v lékárnách po celé ČR a následně přijít s jistotou, že ho pro vás máme . Výrobek je vybaven vysoce kvalitními přísavkami pro perfektní přilnavost podložky, . Dopřejte svým nejmenším bezpečnou koupel nebo sprchu beze strachu.


S těmito HEVEA podložkami z přírodní gumy bude jejich koupání jen zábavou a radostí . S jemným štětinkami, které poskytnou příjemnou masáž zabraňuje uklouznutímasíruječistí Multifunkční podložku do . Gumová podložka je ochranná pomůcka proti uklouznutí ve sprše. Spodní strana je opatřena přísavkami pro dokonalé přilnutí k povrchu sprchového koutu. Uchycení je pomocí přísavek na spodní straně . Popis: Nová, nepoužitá, zabalená.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky