středa 24. května 2017

Litinové umyvadlo bazar

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Zahradní umyvadlo v černé matné barve se stříbrnou patinou. Rozměry: 645x460x300mm, osový rozestup . Všechna očka na šrouby pěkná neulámaná, smalt místy odprýskaný. Elegantní koupelnová sestava CORAL bílá je vyrobena z kvalitního lamina a MDF.


Korpusy z LT dvířka z MDF i pracovní deska jsou v bílé barv.

Koupelnový bazar sanitární keramiky, umyvadla , wc, pisoáry. Ozdobná litinová zadní stěna z litinové výlevky. Závěsné litinové nebo železné smaltované výlevky byly předchůdkyněmi dnešních dřezů a umyvadel. Staré výlevky se dají koupit v bazaru , nebo si pořídíme výlevku úplně novou. Velké zahradní dekorativní umyvadlo v provedení zeleno černá patina.


Vzhled shodný jako venkovní litinové umyvadlo , ale hmotnost pouhých kg. Cihly, tašky, umyvadlo , termohavice. Dále prodám litinový radiátor se žebry, za 1. Kč, novou filtraci k bazénu s hadicemi, cena 6Kč.

Další Detaily Kvalitní litinový držák na zahradní hadici. Online bazar a rodinný inzertní server. Dále nabízíme litinový sifon pod umyvadlo nebo žlab, má mosazný čistící šroub, v bezvadném stavu.


Nalezené informace odpovídající hledání „ litinové zahradní umyvadlo bazar “ (1). Změna životního stylu s sebou přinesla také změnu . V texte), Staré umývadlo (45), . Firma Kaupa byla založena v červenci r. Zabýval jsem se výkupem starožitného a selského nábytku, nejdříve na MORAVĚ a od r. Komoda koupelnová v úpravě Vintage Blue, kamenná deska, mosazné umyvadlo , baterie Retro. Litinové umyvadlo - inzerce, prodám Prodám originál litinové zahradní ( pavlačové) umyvadlo. Prodám koupelnovou skříňku pod umyvadlo , závěsnou. Prodám litinovou vanu vybouranou ze staré koupelny.


Vedle poctivých litinových potřeb na pečení a vaření si v sídle společnosti nebo na jejím. Velký ANTIK - BAZAR Leží u hlavní cesty mezi Příbrami a Pískem. Nabídka - Zobrazeno: 602x - Jihlava.


Umyvadlo je s uzávěrem, včetně litinové . Plastové okno 70xbílé , stavební hloubka 70mm, sklo U=Včetně . Přidat firmu do hromadné poptávky.

Nabízíme retro stylové vybavení koupelen - litinové vany, sanitární keramika, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky