pátek 26. května 2017

Betonové roury dn 1000

Společnost BETONIKA plusu vyrábí a dodává širokou paletu betonových a železobetonových trub. TBH, železobetonové TZH a drátkobetonové TDH bez. Dodávka betonového vejčitého profilu s čedičovou výstelkou TBO-Q. Trouba kanalizační betonová Prefa Brno. Prodáváme betonové skruže, betonové trouby, betonové kónusy, betonové poklopy a poklopy bez.


Množství na kamion 24t: ks.

TECHNOLOGICKÝ POSTUP MONTÁŽE PRO BETONOVÉ A. Všeobecně – Vyrábíme betonové a . TROUBY BETONOVÉ HRDLOVÉ A PŘÍMÉ značka rozměry úchyt. Reference Řezání betonových trub - šikmé řezání. Formy na kruhové nádrže a roury navrhujeme, vyrábíme a dodáváme . DN (mm), stavební délka ( mm) . Betonové prvky určené pro vedení povrchové a děšťové vody.


Schéma ulošení kameninového potrubí na betonové sedlo.

Betonová trouba hrdlová DN 2s hrdlem na jednom konci a špicí na druhém konci je určena pro výstavbu. KeraBase trouby DN 1až DN 6– Normální pevnost spojovací. BKK-těsnící element ( hrdlové těsnění ) k zabudování do betonové šachty. Na betonové a železobetonové dílce nepůsobí jenom agresivita média.


Trouby betonové přímé, na pero a polodrážku. Jedná se o rekonstrukci dosavadního propustku z betonových trub DN 6mm s betonovými opěrami tl. Voda protéká pod zbývající částí rour a pod opěrami. Masivní potrubí vyráběné z vysokohustotního polyetylénu (PEHD) ovinuté PP profilem, v profilech DN. Klínová těsnění FORSHEDA F-1pro betonové roury a šachty.


Namísto teleskopu, může být na horním konci šachtové roury nainstalován betonový konus (s betonovým nebo litinovým poklopem) nebo PP poklopem . KGAMS 1H, KG vložka šachtová z PVC DN 12 ks, 100. Přípojka na betonové , železobetonové , kameninové trubky, betonové šachty. Trubky s hladkou vnější stěnou např. Dnes již standardní, vysoce spolehlivá náhrada betonových šachet.


Stavba je rozdělena na etapy. Po uložení rour bude provedeno betonové sedlo z betonu vodostav. Zaměřujeme se především na dodávky betonových a železobetonových rour se.


Alitinové poklopy, plastové poklopy a betonové A15.

Zájem výrobců o prokázání vodotěsnosti vyráběných betonových prvků podle nových .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky