středa 24. května 2017

Příruba 3 4

Prodejní cena s DPH: 17Kč. Univerzální příruba pro uchycení - -děrová kola uchycení za přírubu je přesnější pro vyvažování, než uchycení za středový otvor disku. Najetím myši zvětšíte obrázek.


Rozměry příruby: průměr - 90mm, výška. Kompaktní filtry pro zachycení olejové mlhy.

Vestavná TPK je po nastavení teploty ohřevu v rozsahu od 5°C - 74°C bezobslužná. F: Adaptér s vnitřní přípojkou (maticová část) - Adaptér s vnější přípojkou ( šroubová část). Pro koš odtahu spalin pro topidla KARMA, systém trubka v trubce. Náhradní příruba pro nádoby až 1litrů (Aquacold) Pozink. Georg Fischer - iJoint svěrná příruba , pro spojování PE trubek bez použití.


KIT 500- Příruba pro teplosměnné měděné výměníky vytápění - pr. Grundfos CR 5- A-A-A-E-HQQE Oválná příruba (A), ucpávka HQQE.

Pro kola bez středového otvoru, univerzální příruba pro uchycení - -děrová kola. Pro všechny -, - a 5-jamkové ráfky. Kroužky šroubů jsou plynule a . Warco kvalitní čelisťové sklíčidlo průměr mm oboustranné. RDU - RDW - RDW - RSW - RSW - příruba ϕ . Příruba boční pro vnější i vnitřní roh pro trubku Ø 4 mm.


RxBC 2a 30 R2DC 30 průměr 1mm, délka 4mm, . Soustruţení, výměnná břitová destička, příruba , soustruh, technologický postup. Hmotnost polotovaru je kg. Plechový kryt elektroinštalácie. Vstavaná TPK je po nastavení teploty ohrevu v . PN 1 1 Tmax = 150°C, rozsah použití uzavřené okruhy. Přípojka (na hadici) pro spodní plnění a stáčení.


Třífázové asynchronní elektromotory 2-, - a 6-pólové jsou dodávány se zvýšenou. Kvalitní příruba , antibakteriální provedení.

Sáčky do vysavače BOSCH - BIG BAG. ISO příruba Fs vřetenem Ř4 manipulačními oky, na přání s DN 80 . Konstrukce, Dělená příruba SAE. Obsah dodávky, jenom příruba.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky