čtvrtek 18. května 2017

Jídlonosič 4 dílný

Termo jídlonosič nerezový TFY LB-4P - dílný se sklopnými oušky pro přenášení. Plastové tělo s nerezovými vnitřními stěnami. Sada obsahuje nerezové misky o průměru 13cm a výšce 5 . Dostupnost: Skladem více než 10.


Cena uvedena vždy za jednotku.

Vhodný na nošení obědů a různých druhů pokrmů. Výška sady je 28cm, síla materiálu 5mm. Celonerezový jídlonosič čtyřdílný,průměr misek 16cm.


Termonádoba s nerezovým jídlonosičem obsahuje nerezové misky s víčky, zpevněné nerezovou sponou. Díky termoizolační pěnové vrstvě mezi plastovými. BANQUET - dílný plastový jídlonosič APETIT.


Jídlonosič dílný nerez průměr 16cm.

Kč 4Kč TORO jídlonosič plastový patra, 2x cm. Domácnost Drogerie Fiskars Kuchyňské potřeby Cedníky Cukřenky Čajítka Demižony Dochucovací sady Dózy a boxy na potraviny Držáky náčiní a nožů Folie . Kvalitní -patrový nerezový jídlonosič Store Line Banquet s pevnou rukojetí. STORE LINE určený k přenášení potravin a hotových.


Pásek - jídlonosič 4dílný - šířka: mm výška: mm hloubka: mm hmotnost: g Náhradní šňůra ke čtyř dílnému jídlonosiči. Držák na jídlonosiče - 4-dilny 4l, 1Kč, 2Kč. Oběd v jídlonosiči si déle udrží svoji teplotu a díky kompaktním rozměrům zabere minimum místa. Box na ukládání a přepravu jídla, složený ze dílů, které jsou navzájem propojené. MOC bez DPH: 22Kč MOC s DPH: 26Kč . Inzerát nerez jídlo nosič v povrchovou upravou dílný v okrese Uherské Hradiště , cena 300Kč, od madrland na Sbazar.


Popis: nerez nosič3kč možno . I zboží z druhé ruky může dobře sloužit. Poslouží vám jídlonosiče z decoDoma. Z misky jídlonosiče se pohodlně najíte a uložíte v ní jídlo do lednice nebo do.


Kompletní sortiment pouze na e-shopu. Snížili jsme ceny kompletního .

Nakupujete ve větším množství a na firmu? Nabízíme kvalitní domácí potřeby, potřeby pro domácnost, kuchyňské potřeby, kuchyňské nože Fiskars, kuchyňské nádobí a potřeby do kuchyně. Nerezové tělo s nerezovými vnitřními stěnami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky