pondělí 21. srpna 2017

Závěsné odpočívadlo na topení

Kč - 5Kč Přidat do porovnání. Závěsné lůžko na topení De Luxe 45x24x31cm - bílé. Luxusní odpočívadlo pro kočky vyjímečného tvaru potažené měkkou umělou kožešinou, samostatně stojící nebo na topení při objednávce nad 9Kč doručení . Kočky se rády zdržují na měkkých a teplých místech.


Vaše kočka si jistě nové závěsné odpočívadlo na topení zamiluje.

Plyšové závěsné odpočívadlo na radiátor. Upevnění je nastavitelné na deskové radiátory. Lehátka na topení pro kočky velmi doporučujeme.


Odpočívadla na radiátor mohou dokonce využívat i dvě kočky najednou. Nobby CAT RELAX béžová závěsné odpočívadlo na topení. Odpočívadlo je vyrobeno pro úzké radiátory a unese až kg živé váhy. Naše hodnocení Naše nabídka Užitečné informace Hodnocení našimi zákazníky Hodnocení: Vše v pořádku, doporučuji Ověřený kupující , 7. Kovová kostra tohoto závěsného odpočívadla ho .

Toto kočičí odpočívadlo se díky nastavitelné sponě nechá jednoduše zavěsit na všechny běžné typy topení. Speciální konstrukce poskytuje odpočívadlu jeho stabilitu a Vaší kočce dostatečný prostor k příjemnému odpočinku. Jestli něco kočky opravdu milují, pak je to spánek a zvláště pak poblíž předmětů vydávajících teplo. Prodám nové nepoužité měkkoučké.


Velmi pohodlné odpočívadlo, které se zavěsí na radiátor. Zdržuje se Váš čtyřnohý přítel na teplých a vyvýšených. Dopřejte té své opravdu luxusní odpočinek s pomocí závěsného odpočívadla. To lze umístit na jakýkoliv radiátor a pak už si jen užívat pohled na slastně vrnícího . Máme pro vás další vychytávku.


Jedná se o závěsné odpočívadlo na topení. Je to velice šikovně vymyšlené udělátko, které udělá radost . V nabídce našeho e-shopu najdete odpočívadla pro kočky na topení i závěsná odpočívadla. Nebojte, závěsné pelíšky mají dobrou nosnost Smile občas se na. I to odpočívadlo Noby paradies jde na klasické žebrové topení.


Nobby Cat Relax závěsné odpočívadlo na topení , antracit. Jestli ano, tak udělejte Vaší kočce radost a pořiďte jí závěsné .

Praktické odpočívadlo k zavěšení na topení je ideálním místem k vyhřívání pro Vaší kočku. Skvělý pelíšek pro vaše kočky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky