pátek 18. srpna 2017

Zahradna hadica s navijakom

Vyberajte si Vozíky na hadice podľa parametrov a porovnávajte ceny z. L Easy umožňuje úsporné skladování zahradní hadice a její pohodlné používání. Hozelock záhradná hadica na stenu s automatickým navijákom , šedá, m. Máte väčšiu záhradu a lezie vám na nervy neustále zamotaná záhradná hadica ? Hadica záhradná zelená s pištoľou. LUX Súprava s vozíkom na hadicu s kovovým výpletom Comfort.

Zľava : Záhradná hadica s automatickým navijakom a nadstavcom na pripevnenie o stenu len za 690€ vrátane poštovného. Neodmysliteľná súčasť každej . Záhradná navijak v lahodiacich farbách nemôže na žiadnej záhrade chýbať. Automatické řádkové navíjení hadice na přístroj. Zastavení v jakékoliv pozici.


Součástí balení je postřikovací . Samonavíjacia vysokotlaková záhradná hadica 28m s navijákom - GS(VGS) č. Správne uloženie hadice pre každé použitie. Vozík na hadicu - súprava s pohodlnou manipuláciou.

Robustní držák hadic vhodný pro všechny běžné zahradní hadice. S praktickým úložným prostorem pro drobné zavlažovací pomůcky. Dodanie zdarma ▻ Veľký výber ▻ Jednoduchý a bezpečný nákupí.


Samonavíjací bubon z odolného plastu s metrovou vysokotlakovou hadicou pre vodu, hadica ukončená rýchlospojkou, max. Záhradné hadice : doručenie domov alebo na predajňu. Nákup bez rizika: dní na vrátenie.


Cena je za celé balenie m, hadica vo vnútri je nepriehľadná. Trojvrstvá flexibilná hadica z mäkčeného PVC je zosilnená polyesterovým vláknom, má hladký povrch a . Kvalitná záhradná hadica s navijakom. Záhradný navijak s hadicou v oku lahodiacich farbách nemôže na žiadnej záhrade chýbať. Produkt bol vyradený z predaja.


FT plochá záhradná hadica s navijakom Výrobca dodávateľa. Rehau Pearl Grey v sivom prevedení, s dizajnom COOL. Praktická záhradná hadica Rehau Flower Power v oranžovom prevedení, s dizajnom. Naviják Autoreel Hozelock se speciální uzavřenou konstrukcí je kombinací samoukládacího mechanizmu a. U nás si môžete vybrať praktický hadicový navijak alebo. A s navijakom nie je problem s akokolvek dlhou hadicou.


Odporúčame: Zľavy až do výšky - zlavy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky