pondělí 14. srpna 2017

Vsakovací jímka štěrk

Zvažovali jsme plastové vsakovací boxy, akumulační jímku , ale nakonec. V takovém objemu štěrku se může „ztratit“ něco přes mvody. Nyní je dle jejich vyjádření vsakovací jímka hotova.


Jde o výkop vyplněný štěrkem , který funguje jako vsakovací jímka vody. Musí být dostatečně dimenzován a jeho řešení musí být technologicky .

Následně provedeme obsypání tělesa jímky štěrkem. Pro chceme odvést dešťové vody do vsakovacích jímek. Primárním faktorem pro možnost vsakování je absence jílovitého podloží.


Funkční vsakovací objekt zastupují štěrkem vyplněná jáma, vsakovací. Jedna vsakovací jímka nahradí cca 6mklasické štěrkové drenáže nebo 2m drenážního potrubí DN10 což umožňuje snížit objem nutných zemních prací až. Efektivním řešením je vsakovací systém.


Tady přicházejí ke slovu štěrkové vsaky neboli podmoky;.

Ahoj,nyní řeším vsakovací jímku. Výroba: vsakovací jímky kruhového průřezu, určené k osazení do terénu,. Pojezdný vsakovací jímka s vysokým zadržovacím objemem (modul nahradí 8kg štěrku ), jednoduchá pokládka a spojování, zatížení krátkodobé t . Klíčové v této oblasti je odstranit příčiny špatného vsakování nebo odvodu dešťové vody.


V porovnání se štěrkem je tento systém výrazně efektivnější, zároveň . Divím se, že máte v PD předepsánu vsakovací jímku. Proti zanesení zeminou je dobré štěrk chránit svrchu geotextilií. Provádíme výkopy pro vsakovací jímky na dešťovou vodu a související zemní práce v Hradci Králové a okruhu do km. Práce provádíme pásovými stroji . Jedná se o velkou jámu vyplněnou štěrkem nebo štěrkopískem. Proč v dešní době řešit montáž drenáží, vsakovacích tunelů, košů a jímek.


Vsakovací jímku využijeme, pokud se chceme zbavit vody z okapů. Popsané problémy může vyřešit drenáž či vsakovací zařízení. Připojí se kanalizace a jímka se obsype štěrkem. Prodej písku a štěrku v Tachově a okolí.


Provedeme výkop a dno výkopu vyrovnáme vrstvou štěrku cca 1– 1mm.

SBĚRNÁ JÍMKA S POZINKOVANÝM ZÁCHYTNÝM KOŠEM. Když začnete o jímce na děšťovku uvažovat, logicky vás jako první. Ano, stačí obvykle i vsakovací jímka (velká díra v zemi zasypaná štěrkem ) . Dno jámy vyrovnejte zhutněným štěrkem nebo kačírkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky