čtvrtek 24. srpna 2017

Pařák na zabijačku

Pařáky a kotle o objemu až 2litrů. Výklopný pozinkovaný pařák (brutar) na tuhá paliva, objem pařáku 1litrů. Pařák , kotel na brambory 65L smaltovaný. Kotel zabíjačkový, pařák l, výklopný, smaltovaný, VR Popis: Zabíjačkový kotel.


Pařák je určen k ohřevu vody, zabijačkám , vaření ovarů, polévek apod.

Predaj kotlíkov a kotlín - Paráky a kotliny pod kotlíky. Zabijačkový kotel na tuhá paliva. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Predam parak nadomacu zabijačku za50e. KOTLINOVÉ SÚPRAVY Najlacnejšie kotliny, kotlíky a kotle na zabíjačku na.


Kotlinové súpravy - kotlinové sety na zabíjačku. Bezplatná inzercia, predam zabijacku predaj a inzercia. Predám pozinkovaný 1l parák na zabijaćku cena 100€.

PAŘÁK NA TUHÁ PALIVA P - II. Inzerce - parak na zabijacku , inzeráty. Parák pod kotol s priemerom cm. Teno parák je vhodný na - 1litrový kotol na zabíjačku. Vynikajúco poslúži aj na paella panvice s priemerom cm.


Smaltovaný hospodársky parák 65l vyrobený z kvalitného materiálu. Pařák na brambory je smaltovaný, s přetlakovou pojistkou a obsahem litrů,. SLOUŽÍ K VAŘENÍ BRAMBOR,NA ZABIJAČKU , OHŘEVU VODY, VAŘENÍ . Mam tenhle pařák na zabijačku taky ale dělal jsem si ho celý z nerezu a myslim si že když bych v něm topil uhlim tak by asi dlouho nevydržel, . PRODAM KOTEL PARAK NA ZABIJACKU , VYKLOPNY, CENA 1. Tato nabídka od prodejce Klvys byla archivována dne 02. Prodám kotel na vaření brambor, popř.


V této aukci s počáteční cenou 50. Rozměry kotlin - topeništ ( pařáků ). Vláda přijala novelu, podle níž z domácí zabijačky prasete můžete výslužkou beztrestně obdarovat i sousedy. Hrozila pokuta až tisíc korun!

Pařící kotle, pařáky , kotle na maso, zabijačkové kotle, kotle na zabijačku a na zabíjení prasat a drůbeže. V naší nabídce najdete nejenom kotle, které se využívají . Nerezová nádoba, plechový spodek. Zabíjačkové paráky pod kotlíky a sety parákov, zabíjačkové súpravy.


Komplet zabíjačková sada obsahuje: Parák. Zloženie: oceľ natretá čiernou farbou. My jsme měli pařáky tři a zabijačka nám s přípravou v lidech zabrala asi hodin. Výklopný pařák s měděným kotlem a ocelovým topeništěm je vhodný na vaření masa, povidel, marmelá gulášů, polévek a na zabíjačky.


Nový pařák , kotel NA brambory – smaltovaný litrů, vhodný pro ohřev vody, hodně používán NA zabijačkách. Je trochu orezlý, ale jinak se zdá ještě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky