pátek 25. srpna 2017

Elektrické vzduchové pumpy

Manuálne alebo elektrické vzduchové pumpy pre nafúknutie nafukovacích matracov, postelí, kresiel a iných nafukovačiek. Kompletný sortiment nafukovacích púmp Intex. Vzduchové ručné a elektrické pumpy. Bravo - nožná vzduchová pumpa pre nafukovacie.


Pumpa elektrická - elektrický obousměrný kompresor je designován tak, aby se pohodlně držel a. Rýchle a jednoduché nafúknutie matraca vďaka praktickým pumpám z JYSKu.

Nová aktualizácia rozsahu BTS. Vyššia spoľahlivosť a znížená spotreba . Pressol elektrické sudové čerpadlo na naftu 2V. Pumpa je velice praktická pomůcka v místech, kde není k dispozici proud ze zásuvky, ale máte poblíž automobil.


U klasické erekční pumpy se podtlak vyvíjí pomocí odsávacího. Elektrická pumpa 2V je přes adaptér napájena z elektrické sítě. Najpredávanejšie produkty v kategórii.


Bravo - vzduchová pumpa pre nafukovacie člny, 3€ (84Kč).

Rovnako má možnosť pre defláciu člna ako vštky elektrické vzduchové pumpy. Prodej profesionální techniky a oblečení FIA pro motorsport. V elektrické fúkadlo BRAVO TURBOmax nafúkne veľké gumené člny za niekoľkom.


Elektrické vzduchové čerpadlo s veľkou účinnosťou a spoľahlivosťou. Naše hodnotenie: Výkonný vzduchový kompresor, ktorý využijú vodácke . Prezri si u nás elektricka vzduchova pumpa a porovnaj ceny v 10. Nafukovací elektrické pumpy na čluny, paddleboardy ušetří Váš čas.


Balenie obsahuje prenosnú tašku, m kábel, hadicu, sadu adaptérov, trysky. Dobre použiteľná pre nafukovacie bazény, nafukovacie postele, kempingové matrace a mnohé iné. Hmotnosť len kg, dobre prenosná. Vysokovýkonné piestové čerpadlo bežiace v . Vybavena ventilem pro nafukování i vyfukování. Máme nafukovací pumpy pro čluny a jakýkoliv nafukovací výrobek.


Hore Nie sú žiadne ďalšie produkty.

Zjednodušte si nafukovanie s našou praktickou nožnou pumpou. Je možné nafukovať a tiež vyfukovať. V balení nájdete hadicu s troma .

Pumpička je určená pre bazény Swing a nafukovacie člny, ale vďaka trom rôznym nástavcom je možné ju použiť aj na iné nafukovacie výrobky, akými sú . ALITA štandardné lineárne vzduchové pumpy zodpovedajú smernici pre . Pumpy a fúkadlá na rafty a nafukovacie kajaky Bravo, Super. Univerzálna redukcia pre rôzne typy vzduchových ventilov. Určeno pro nafouknutí nafukovacích kajaků a SUPů.


Tato 12V pumpa dokáže nahustit až do PSI, je tak ideální ke snadnému nafouknutí kajaků a SUPů. Membránové dúchadlo ALITA AL- vzduchové lineárne pumpy. Pumpa je vhodná pro použití při kempování i na domácí použití. Neobsahuje výstupnú vysokotlakú hadicu.


Zapojení jednočinné pumpy, manometru, hadice. Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava. Novinky › TPRES: Silnice jako zdroj elektrické energie. Navíc na servis a opravy ( vzduchové pumpy , turbínu, generátor) lze využít . Dokonce se nemusíte ani trápit s tím, že by bylo třeba matraci nafouknout ústy.


Existují jednoduché elektrické vzduchové pumpy , které udělají dřinu za vás. Poskytujeme zvedací počítačové systémy, ruční, elektrické , vzduchové i motorové pumpy , válce, zvedáky, stahováky, momentové hydraulické klíče a válce. Bravo, se vyznačují vysokou kvalitou zpracováni. Výkon: 400mBar (8psi) Obje5L .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky