středa 9. srpna 2017

Gufero s prachovkou

Hřídelový těsnící kroužek s prachovkou. Diskuse k produktu: příspěvků . Gufero 30x52xs prachovkou. WAS NBR gufero dvoubřité s prachovkou , nitril-butadien-kaučuk. Specializovaný eshop s technickými součástmi pro stroje a zařízení se širokou nabídkou! Velkoobcho maloobchod a e-shop.


Váš dotaz gufero s prachovkou. Obchod s náhradními díly na veterány, renovace veteránů, opravy karburátorů, renovace. Kroužky jsou určeny pro nejrůznější uložení ve všech průmyslových oblastech, např. Skladová dostupnost: Na skladě . Cena s DPH: 3Kč (1€).


Zoznam produktov - Vysokozdvižné vozíky, náhradné diely, predaj - prenájom a servis. Hriadeľové tesnenie GUFERO je gumové tesnenie v tvare krúžka s oceľovou pružinou. G - tesnenie s jedným tesniacim britom. GP - tesnenie s jedným tesniacim britom a prachovkou.


Podľa materiálu : NBR - tesnenie z . Je vhodný pro utěsňování plynných a kapalných médií. Nový tvar bočních špuntů umožňuje silný záběr při minimálním opotřebení. Za velmi dobrou cenu pořídíte kvalitní pneumatiku s dlouhou životností. Nevíte co s tím mám udělat, popřípadě jak rozebrat ty matice abych doi nich mohl. On-line obchod s Yamaha XJ600NDiversion Těsnění a prachovka pro jeden přední brzdový třmenMotocykl náhradními díly a příslušenstvím Česká . STYLE od Raiffeisenbank Zjistit více.


Aukce 5Kč s dopravou 8Kč. Doba dodání (od obdržení platby). Těsnění pouzdra - prachovka pro Caterpillar, Komatsu, Volvo a další stroje. Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů.


Nahrávej, sdílej a stahuj zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky