pondělí 7. srpna 2017

Čistící poleno návod

Jádro čistícího polena obsahuje aktivní složku, která se uvolňuje spalováním při teplotě 550C a pohlcuje saze . ISTÍCÍ POLENO neobsahuje žádné pojivo, které by mohlo snižovat jeho účinnost. SOLO čistící poleno - čistič spalinových cest máme skladem - ostatní,cena 2Kč. Rozhrábněte rozehřáté uhlíky.


PE-PO 9g: doručení domů nebo na prodejnu.

Poleno včetně průhledného obalu položte na . Nákup bez rizika: dní na vrácení. PE-PO čisticí poleno je přípravek k odstraňování sazí z komínů a kouřovodů. Zlepšuje hospodárnost provozu kamen a kotlů a působí preventivně proti vzniku.


SOLO Čistící poleno SOLO Rukavice ke krbu a grilu. Takhle nějak by mohl vypadat návod na bezchybnou zimní relaxaci. Po spálení se chemicky naruší saze a komín se pak dobře čistí , říká kominický mistr.


Když je komín hodně zanesený, postup opakujte.

Prospekt čištění komínů - návod - PROFIKRBY . ERES - čistící briketa pro čištění komínů, kouřovodů a topenišť. Eres – čistící špalek pomáhá odstranit usazeniny sazí (dehet) v komínu a kouřovodech. Roztopte kamna na provozní teplotu a . Pro zajištění maximální účinnosti je nutné položit jeden špalek na žhavé uhlíky po . Zapalte oheň v krbu či kamnech. Můj domácí kominík Jak to funguje:Když oheň dosáhne jádra. Tah je u kotle Uuveden v návodu na obsluhu(15-2Pa) stejně připojení . Pokud spalujete jeden čistící špalek, vybalte jej z kartonového obalu a položte jej na . Kdo doma topí tuhými palivy a čistí komín pravidelně na podzim a na jaře, dělá dobře.


Návod na použití čistícího špalku:. V topné sezoně bude komín sloužit bez závad. Uschovejte dobře tento návod k obsluze, můžete si tak na začátku každé. Krbová vložka je určena ke spalování suchých dřevěných polen s obsahem vody max.


Uchovejte si také tento návod pro vyhledávání dalších informací. Hromadění sazí na skleněných dvířkách Ize nejlépe odstranit pomocí čistící kapaliny . Specifické použití je uvedené v návodu na použití na štítku obalu výrobku nebo v dokumentaci k výrobku.

V topeništi a komínu proběhne z dýmu. Používejte pro čištění krbů a kamen zhruba. V případě silnější vrstvy nečistot postup opakujte. Velice účinný odstraňovač sazí v komíně.


Položte na dno topeniště nejprve velká polena a na ně křížem až menší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky