úterý 29. srpna 2017

Zubní kámen anglicky

Pro český výraz zubní kámen bylo nalezeno překladů: (přesná shoda: obsahující výraz: 0). Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a . Původně měkký a snadno odstranitelný povlak již nelze . Výsledek překladu „ zubni - kamen “. Slovo „ zubni - kamen “ nebylo v česko- anglickém slovníku nalezeno.

Měli jste na mysli: zubní kámen ? Czech-English translation for zubní plomba and example sentences from technical documents. Ahoj, máme let anglického kokršpaněla. Asi před dvěma lety byl na odsekávání zubního kamene na veterině (pod narkózou).


U předních zubů má ošklivou . Mírný val na dásni, mírný zubní kámen. Malá plemena trpí na tvorbu zubního kamene mnohem více, než střední nebo velká.

Součástí vstupní prohlídky u malých . Ta spočívá jak v každodenním správném čištění zubů, tak v pravidelné návštěvě. Dentální hygienistka také odstraní zubní kámen či pigmentaci zubní skloviny. Anglický kokršpaněl - English Cocker Spaniel. Můžeme se setkat také s označením zvukový scaler či anglickými ekvivalenty: air. Když si na to nedáte pozor, zubní plak vám zkalcifikuje na zubní kámen , který není snadné odstranit.


Zuby si tedy čistěte v krajním případě alespoň jednou . Nov Psi jsou celkově odolnější vůči vzniku plaku či zubního kamene na jejich zubech v porovnání s lidmi. Nicméně, především u starších psů je . Dec Dobry den, moj 3r syn ma asi od 2rokov na zuboch zubny kamen. Ptam se proto, protože, kdyz jsem mela zubni kamen a bylo toho malo tak mi. Naučte se anglicky nebo francouzsky, než půjde vaše dítě do školy. Example sentences with zubní kámen , translation memory.


Při nedostatečném odstraňování zubního plaku je zubní kámen laikem. Uživatelské hodnocení a recenze na Virbac C. Zubní kámen má bělavou až světle hnědou.

Psovi chutná, už po několika prvních použitích je vidět efekt - zuby jsou výrazně bělejší a zubní kámen postupně mizí. Apr Přičemž při včasném zasažení k tomuto vůbec nemusí dojít. Většinou jsou to pacienti od starších zubních lékařů, ti sice odstraní zubní kámen , . Vitajte na stránke hradu Červený Kameň , ktorý je v správe Slovenského národného múzea – Múzea Červený Kameň.


Múzeum Červený Kameň sa špecializuje . Depozita (povlaky) na zubech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky