středa 2. srpna 2017

Plastové kohouty na vodu

Hygienická nezávadnost ve styku s pitnou vodou. Hledáte kohout kulovy plast ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . PPR kohout kulový plastový s výpustným ventilem pro spojování polypropylenových trubek svařováním. Armatury - kohouty a ventily pro rozvod vody a vytápění.


Spolehlivé uzavírání a regulace toku vody.

V této kategorii naleznete široký a ucelený sortiment plastových trubek a nejrůznějších tvarovek a armatur pro rozvody pitné i užitkové vody ve Vaší. Maximální provozní tlak PN 50. Pracovní teplota -÷ 120° C. PPR ventily přímé a kulové kohouty Ekoplastik. PPR plastové hrdlo s převlečnou maticí Ekoplastik. PPR kulový ventil plastový s výpustním ventilem.


PPR Plastové kulové kohouty s mosaznou koulí. PPR Kohout kulový s vypouštěním průměr 20. GEBO plast 50xkulový kohout - Plastové svěrné spojky Zkoušky Náš svěrné spojky.

Všechny díly přicházející do styku s pitnou vodou jsou v souladu s KTW. Deklarované použití: Pro dopravu studené a teplé vody , podlahového a ústřední vytápění, doprava vzduchu . KOHOUT KULOVÝ PLASTOVÝ, Kombinované tvarovky, Systém Ekoplastik - voda a topení, Produkty, Wavin Ekoplastik. Kulové kohouty pro vodu - mini, šestihranný.


Sortiment topení, voda plyn, nářadí a doplňky ze sortimentu společnosti Wärme s. V kategorii naleznete nejpoužívanější vodovodní ventily a kohouty pro domácnost i zahradu, topenárřké ventily i pojistné ventily a navíc náhradní díly k ventilům . Pro měděné, kovové i plastové trubky, PA, PU. Mini kohouty jsou uzavírací ventily typu ON-OFF. Závitové spoje pro vodu a vzduch.


PP-r páka nerozebíratelný. PPr kulový kohout plastový D- WAVIN EKOPLASTIK. Pro rozvody studené vody , teplé užitkové vody , ústředního a podlahového vytápění a stěnového . Kulový kohout slouží k regulaci průtoku vody.


Ovládání je řešeno pomocí páky. V naší nabídce najdete špičkové kulové kohouty s ověřenou kvalitou pro montáž . Existují technické výlevky z nerezu, plastu či smaltu, ale řada chalupářů zvolí spíše některou .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky