úterý 1. srpna 2017

Retro venkovní umyvadlo

Zahradní umyvadlo litinové, včetně mosazného kohoutu. Litinové umyvadlo ,litinové pitko,zahradní pumpa,ozdobné studně,. Rozměry: 645x460x300mm, osový rozestup . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů retro umyvadlo. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Velké zahradní dekorativní umyvadlo v provedení zeleno černá patina. Vzhled shodný jako venkovní litinové umyvadlo , ale hmotnost pouhých kg.


Nejprodávanější retro umyvadla , fontánky a výlevky. Sapho RETRO keramické umyvadlo 41x30cm, bez otvoru pro baterii, bez přepadu. Retro zahradní umyvadlo s kohoutkem. Aplomo Kratos retro umyvadlo závěsné.


Můžete dnes pořídit bytelné litinové umyvadlo , které připevníte do . Přenosné zahradní umyvadlo , připojení vody zahradní hadicí rychlospojkou, nerezové. Krásné, retro zahradní litinové umyvadlo , litinová výlevka s mosazným . JEE-O jsou designové venkovní sprchy holandského návrháře Lammerta Moermana. Minimalistický, jednoduchý design, nerezová ocel a možnost provozu 365 . Venkovní umyvadlo je bezesporu užitečná věc. Jul Máte v plánu používat venkovní umyvadlo především pro mytí rukou, předmětů či potravin? Oblíbené jsou například retro kovové s patinou.


Umyvadla samostatná, zápustná, na desku za trvale nejnižší ceny. DESIGN deska pod umyvadlo - NUSSBAUM - dekor dřevo SKLADEM. Doba dodání (od obdržení platby):. Konferenční stolek retro vintage. Kategorie: Umyvadla a umývátka.


Sanitární keramika RETRO od italského výrobce KERASAN. Jan Umyvadla a nábytek k nim volíme v historických nebo venkovských stylech, u výrobců je najdeme pod různými názvy, třeba cottage, vintage. Nabízíme exkluzivní keramické obklady a dlažby vhodné pro moderní koupelny i retro interiéry.


V naší nabídce jsou populární velkoformátové obklady, mozaiky, . Litinová dekorativní výlevka s mosazným kohoutkem vhodné jak pro venkovní , tak pro vnitřní použití. Za příplatek lze dodat umyvadlo v černé barvě. RETRO rohové umyvadlo s přepadem a jedním otvorem pro baterii.


PRODEJ OBKLADŮ, DLAŽEB A MOZAIKY, KAMENNÁ UMYVADLA A DOPLŇKY. T_je ideálním řešením pro venkovní podlahy v obytných a komerčních. Element Element je moderní retro série imitující klasické dlažby první poloviny 20. Realizační doba: pracovních dnů.


Baleno v dřevěné krabici, součástí balení je baterie a instalační sada.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky